13.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΣοφία Κορμά: Η Αρχισμηνίας ''Θεά'' της Δνσης Ενημέρωσης ΥΠΕΘΑ θα μεταδώσει την...

Σοφία Κορμά: Η Αρχισμηνίας ”Θεά” της Δνσης Ενημέρωσης ΥΠΕΘΑ θα μεταδώσει την ιστορική παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Του Ηλία Προύφα

Αρχισμηνίας Σοφία Κορμά, μία από τις τρεις εξαίρετες υπαξιωματικούς της Διεύθυνσης Ενημέρωσης του Υπουργείου Άμυνας, που με τον άριστο επαγγελματισμό τους, κοσμούν τη Διεύθυνση Ενημέρωσης.

Φέτος στην παρέλαση από τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, η μία εκ των τριών στελεχών, η οποία παρουσιάζει και την εκπομπή ”Με Αρετή και Τόλμη”, η Αρχισμηνίας Σοφία Κορμά, θα μεταδώσει μαζί με το Νίκο Αλιάγα, τη μεγάλη ιστορική στρατιωτική παρέλαση.

Άριστη Επιλογή!!!

Όπως γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Η αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας με καταγωγή από την Καλαμάτα, θα βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα παρουσιαστή, που ζει μόνιμα στο Παρίσι – Ποια εκπομπή παρουσιάζει

Ο γνωστός δημοσιογράφος – παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Παρίσι και διαπρέπει σε πολλά επίπεδα, θα είναι ο βασικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, για την οποία έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν στη χώρα μας ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ, ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα από τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ την Πέμπτη επιβεβαίωσε την παρουσία του και ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, με τη συζύγό του, Βλαντλένα.

Συμπαρουσιάστρια του Αλιάγα, θα είναι η Σοφία Κορμά. Η αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, με καταγωγή από την Καλαμάτα και σπουδές στην ΑΣΟΕΕ, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια την εκπομπή «Αρετή και Τόλμη» στην κρατική τηλεόραση.

Δείτε βίντεο (από την εκπομπή που παρουσιάζει) και φωτογραφίες