13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΜεταθέσεις ΕΔ: Ο τυπικός κύριος Παναγιωτόπουλος

Μεταθέσεις ΕΔ: Ο τυπικός κύριος Παναγιωτόπουλος

Του Ηλία Προύφα

Τα δύο εορταστικά γκρουπ του Πάσχα, ολοκληρώνονται και τυπικά σήμερα με την επιστροφή όλων των στελεχών στις μονάδες τους, κάτι που σημαίνει και την έναρξη της διαδικασίας των μεταθέσεων.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συγκεκριμένα ο Υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος, τυπικός και δίκαιος σε όλα, δεν ήθελε όπως ακούγεται, σε καμία περίπτωση να ανακοινωθούν μεταθέσεις την ώρα που τα στελέχη βρισκόταν σε εορταστική άδεια, με αρκετούς μακριά από τα σπίτια τους.

Αυτό που από την πρώτη στιγμή ήθελε ο ίδιος και οι συνεργάτες του και πολύ σωστά, ήταν όσοι στρατιωτικοί μετατεθούν να μη βρίσκονται μακριά από τις φρουρές και τις μονάδες, έτσι ώστε να έχουν και το περιθώριο τυχόν κατάθεσης ενδικοφανών προσφυγών.

Το Πάσχα φέτος έπεσε αργά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα εορταστικά γκρουπ και να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην έναρξη και μόνο της διαδικασίας.

Από σήμερα λοιπόν κανονικά θα πρέπει να αρχίσουν να αποστέλλονται οι πρώτες καταστάσεις με τις μεταθέσεις αποφοίτων ΣΕΘΑ, Συνταγματαρχών, Εξωτερικού και Κύπρου.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνουμε…