13.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΕμπλοκή λεωφορείου της ΠΑ σε τροχαίο με ένα νεκρό

Εμπλοκή λεωφορείου της ΠΑ σε τροχαίο με ένα νεκρό

Φρικτό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας 55χρονος οδηγός μοτοσικλέτας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το τροχαίο έγινε γύρω στις 15:30. Το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος άντρας, συγκρούστηκε με λεωφορείο της πολεμικής αεροπορίας, στην οδό Τσιμισκή λίγο πριν το ύψος της Αγίας Σοφίας.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το λεωφορείο κινούνταν στη λεωφορειολωρίδα στην οδό Τσιμισκή.

Ο οδηγός του δικύκλου φέρεται να επιχείρησε να προσπεράσει από αριστερά το λεωφορείο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο χτύπησε με ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα. Έπειτα χτύπησε στο λεωφορείο, με συνέπεια ο δικυκλιστής να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί κυριολεκτικά κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου. Ο θάνατος του δικυκλιστή ήταν ακαριαίος αφού οι ρόδες του λεωφορείου πέρασαν πάνω από το κεφάλι του.

«Ακούσαμε ένα μπαμ και βγήκαμε. Είδαμε τον οδηγό κάτω αναίσθητο και τα αίματα. Μας είπαν ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας πήγε να κάνει προσπέραση. Βρήκε με το σώμα του σε ένα άλλο αυτοκίνητο και έτσι όπως περνούσε το λεωφορείο πρέπει να τον χτύπησε με τις ρόδες και τον πάτησε. Υπήρχαν φωνές και κλάματα στο σημείο», ανέφερε υπάλληλος παρακείμενου καταστήματος.

Αναζητείται ο οδηγός του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αν και αρχικά ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να έχει εμπλοκή στο τροχαίο σταμάτησε στο σημείο, στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία αναζητά τον οδηγό του οχήματος ως μάρτυρα.

ΠΗΓΗ: https://www.thestival.gr