13.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΑντί για ενημέρωση για θανατηφόρο τροχαίο, δελτίο τύπου για περιοδεία του ΑΓΕΑ

Αντί για ενημέρωση για θανατηφόρο τροχαίο, δελτίο τύπου για περιοδεία του ΑΓΕΑ

Του Ηλία Προύφα

Χθες στη Θεσσαλονίκη έγινε ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με θύμα ένα διανομέα, ο οποίος βρήκε φριχτό θάνατο, όταν φέρεται να συγκρούστηκε με λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το τροχαίο έγινε γύρω στις 15:30, χθες το μεσημέρι, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος άντρας, συγκρούστηκε με λεωφορείο της πολεμικής αεροπορίας, όταν αρχικά χτυπήθηκε από άλλο όχημα, στην οδό Τσιμισκή, λίγο πριν το ύψος της Αγίας Σοφίας. Το αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος διανομέας να χτυπηθεί από όχημα που μέχρι χθες αναζητούταν, να χάσει τις αισθήσεις του και να ακολουθήσει σύγκρουση με το λεωφορείο της ΠΑ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός του δίκυκλου να βρει φρικτό θάνατο κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου.

Στο τραγικό δυστύχημα, το οποίο συγκλόνισε το πανελλήνιο, ”έπαιξε” σε όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, με αναφορά και φωτογραφίες σε όχημα της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο φέρεται να ενεπλάκη στο τροχαίο.

Ωστόσο και παρόλο που πέρασε σχεδόν μία ολόκληρη ημέρα, από το δυστύχημα δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από το γραφείο τύπου ΓΕΑ, που να ενημερώνει για το συμβάν, ούτε καν άτυπη.

Το ποιος ευθύνεται, θα το βρει η ικανότατη Τροχαία Θεσσαλονίκης, που έχει επιληφθεί του θέματος, όμως από τη στιγμή που υπάρχει εμπλοκή στρατιωτικού οχήματος και μάλιστα με νεκρό, η ΠΑ, όφειλε να εκδώσει ένα δελτίο τύπου με αναφορά στο συμβάν, με επίσημα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του νεκρού πολίτη.

Αντί λοιπόν για αυτό μας εστάλη πριν λίγο ενημέρωση για συμμετοχή του Αρχηγού ΓΕΑ, Αντιπτέραρχου Θεμιστοκλή Μπουρολιά, στο 54ο International Paris Air Show.

Τα σχόλια δικά σας…