13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟΠΝ -ΝΝΠ: Εορταστική Εκδήλωση του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών

ΠΝ -ΝΝΠ: Εορταστική Εκδήλωση του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά (ΝΝΠ), η εορταστική εκδήλωση του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών (ΚΕΦΠ).

        Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΝ (ΓΕΝ/ΔΥΓ) Υποναύαρχος (ΥΙ) Αντώνιος Παπαγεωργίου ΠΝ,  ο Διευθυντής του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών Υποναύαρχος (ΥΙ) Δημοσθένης Δαμιανός ΠΝ, όπου αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό του ΚΕΦΠ, καθώς και με γονείς και τέκνα που συμμετέχουν στα προγράμματα του Κέντρου.

        Το ΚΕΦΠ λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2006, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του ΝΝΠ, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε παιδιά των οικογενειών του Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας.

        Το Κέντρο στελεχώνεται Διακλαδικά από εξειδικευμένους Δασκάλους Ειδικής Σχολικής Αγωγής, Κλινικούς/ Σχολικούς Ψυχολόγους, Παθολόγους Λόγου (Λογοθεραπευτές), Εργοθεραπευτή και Κοινωνικό Λειτουργό, παρέχοντας εξειδικευμένα θεραπευτικά προγράμματα και θεραπείες.