13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΚοινωνικές Εκδηλώσεις της ΠΑ για τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια...

Κοινωνικές Εκδηλώσεις της ΠΑ για τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), οργανώθηκε, από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), επίσκεψη των παιδιών που φιλοξενούνται από τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», στην 114 Πτέρυγα Μάχης (114ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

          Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της 114ΠΜ, στους εξομοιωτές πτήσεων των  αεροσκαφών Rafale και Mirage 2000-5, καθώς και στα ίδια τα αεροσκάφη στους χώρους στάθμευσής τους.

          Επίσης την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε  στη Διεύθυνση Ιστορίας της ΠΑ, στο Παλαιό Φάληρο, εορταστική εκδήλωση, κατά την οποία τα παιδιά του Συλλόγου διασκέδασαν με διαδραστικά παιχνίδια και με τραγούδια από την  ελαφρά ορχήστρα του Σμήνους Μουσικής της ΠΑ, ενώ έλαβαν και χριστουγεννιάτικα δώρα.