13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕμβολιασμοί: Ανταπόκριση πολιτών στο κάλεσμα Μητσοτάκη. Το αδιαχώρητο στο Εμβολιαστικό Κέντρο των...

Εμβολιασμοί: Ανταπόκριση πολιτών στο κάλεσμα Μητσοτάκη. Το αδιαχώρητο στο Εμβολιαστικό Κέντρο των ΕΔ της ΔΕΘ

Του Ηλία Προύφα

Αυξάνεται η ανταπόκριση των πολιτών, για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στη χώρα μας, μετά και το τελευταίο διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος απηύθυνε εκ νέου έκκληση για εμβολιασμό του πληθυσμού, καθώς το Σύστημα Υγείας συνεχίζει να πιέζεται.

Με τη ζωτικής σημασίας, στήριξη των υγειονομικών αρχών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι διευθύνσεις υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ και των τριών υφιστάμενων κλάδων (ΔΥΓ/ΓΕΣ, ΔΥΓ/ΓΕΝ, ΔΥΓ/ΓΕΑ), με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, βρίσκονται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, στο πλευρό της πολιτικής προστασίας, λειτουργώντας τα μεγαλύτερα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας.

Στην πολύπαθη από τον Κορονοϊό Θεσσαλονίκη, όπως και σε όλη τη χώρα, τα μηνύματα των τελευταίων ημερών, όσον αφορά τους εμβολιασμούς, είναι αρκετά ενθαρρυντικά.

Όπως κατέγραψε ο φακός του kranosgr, αυτή την ώρα στο ΜΕΓΑ εμβολιαστικό κέντρο των Ενόπλων Δυνάμεων, που στεγάζεται στο περίπτερο 5 της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, γίνεται το αδιαχώρητο από πολίτες όλων των ηλικιών, οι οποίοι προσέρχονται για τις δόσεις των εμβολίων.

Το προσωπικό του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, εξυπηρετεί τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες ραντεβού, βοηθώντας να χτιστεί το πολυπόθητο για την επιστροφή προς την Ελευθερία και την κανονικότητα, τείχος ανοσίας!

Δείτε φωτό: