13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΈβρος: Η επιτυχία της επίσκεψης του κλιμακίου της ΝΔ και ο Σάκης...

Έβρος: Η επιτυχία της επίσκεψης του κλιμακίου της ΝΔ και ο Σάκης Ιωαννίδης

Του Ηλία Προύφα

Προχθές στον Έβρο, πραγματοποιήθηκε περιοδεία κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τους πρώην Υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας, Νίκο Δένδια και Νίκο Παναγιωτόπουλο καθώς και το διακεκριμένο γνώστη των γεωστρατηγικών θεμάτων, π. Βουλευτή, Δημήτρη Καιρίδη.

Η επιτυχία της περιοδείας των στελεχών της ΝΔ, όπως κατέγραψε το kranosgr.com, που ακολούθησε το κλιμάκιο και κατέγραψε το σχετικό ρεπορτάζ, ήταν μεγάλη.

Σε όλες τις ακριτικές πόλεις του Βορείου και Νότιου Έβρου, οι πολίτες αγκάλιασαν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στο πρόσωπο των οποίων αναγνωρίζουν το έργο που έγινε, κυρίως στην ασφάλεια των συνόρων.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη ανταπόκριση Εβριτών: Το kranosgr στην περιοδεία Παναγιωτόπουλου – Δένδια – Καιρίδη στα σύνορα

Οι χιλιάδες προσλήψεις ΕΠΟΠ, Συνοριοφυλάκων και η τοποθέτηση τους στα σύνορα, ο σύγχρονος εξοπλισμός στις μονάδες, τα παρατηρητήρια και τα φυλάκια, η τοποθέτηση καταδρομέων στο Βόρειο Έβρο και πολλά ακόμη, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι, οι ακρίτες του ποταμού Έβρου, καταγράφονται στα συν της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει εκτοξεύσει τα ποσοστά της στον Έβρο.

Σημαντικό ρόλο στα αυξημένα ποσοστά της ΝΔ, έπαιξε βέβαια και ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Σάκης Ιωαννίδης.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΟΠ – Αποκλειστικές δηλώσεις Παναγιωτόπουλου για προσλήψεις – μισθολόγιο – αποστρατείες

Πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πολλά υποσχόμενος στην πολιτική, με μέλλον μπροστά του, δούλεψε σκληρά και τα αποτελέσματα έχουν φανεί.

Μάλιστα κάνοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ, αυτό που καταγράψαμε και έχει τη σημασία του είναι ότι, έχει αναγνωρισιμότητα, σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και μάλιστα πολύ καλό όνομα…

Ο Έβρος δεν έπεσε πολιτικά για τη ΝΔ και αυτό οφείλεται στο Δραμινό Σάκη Ιωαννίδη…

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης για ΕΠΟΠ: Παραμονή πέραν των 50 ετών και χιλιάδες προσλήψεις