Σημαντικές επιτυχίες κατέγραψε η ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΠΖ-ΕΥ) Σουλτάνα Κεραμυδά, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου στην κατηγορία F55.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ, που διεξήχθη στις 6 και 7 Ιουνίου 2026 στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, κατέκτησε την 1η θέση στον ακοντισμό με 21,89 μ., την 1η θέση στη σφαιροβολία με 7,90 μ. και την 1η θέση στη δισκοβολία με 20,92 μ., σημειώνοντας και στα τρία αγωνίσματα νέα πανελλήνια ρεκόρ κατηγορίας F55.

Οι επιδόσεις αυτές την ανέβασαν στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στον ακοντισμό, στη 2η θέση στη σφαιροβολία και στην 6η θέση στη δισκοβολία.

Η εξαιρετική της αγωνιστική πορεία συνεχίστηκε στις 20 Ιουνίου 2026, στο 87ο Διεθνές Meeting Kuortane Games στη Φινλανδία, όπου πέτυχε βολή 23,75 μ. στον ακοντισμό, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία στον κόσμο για το 2026 στην κατηγορία F55.
