13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΑλεξανδρούπολη: ''Χακί'' συνδρομή και στον Τρύγο...

Αλεξανδρούπολη: ”Χακί” συνδρομή και στον Τρύγο…

Του Ηλία Προύφα

Θέρος, τρύγος, πόλεμος λέγανε οι παλιοί, η σωστή ερμηνεία της οποίας σημαίνει ότι, οι τρεις λέξεις που εμπεριέχονται στο ρητό, απαιτούν ισάξια τη μέγιστη κινητοποίηση της κοινότητας για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που αντιπροσωπεύουν.

Στην περίπτωση του υποψήφιου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Δημήτρη Καραβασίλη, στο ρητό προστίθενται και οι αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου η συνδρομή της τοπικής κοινωνίας της Αλεξανδρούπολης, στο πλευρό του Δημήτρη Καραβασίλη, εκτιμούμε με όσα εισπράττουμε από πολίτες ότι, θα είναι μεγάλη, όπως μεγάλη θα είναι και η ”χακί” στήριξη.

Αυτή την ώρα λοιπόν στην Ιτέα Έβρου και συγκεκριμένα στο πατρικό του υποψήφιου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Δημήτρη Καραβασίλη, όπου διεξάγεται ο ετήσιος τρύγος και η παραδοσιακή διαδικασία παρασκευής τσίπουρου και κρασιού, η συνδρομή κατοίκων – ανάμεσα σε αυτούς εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικοί – είναι σημαντική.

Στο θέρο, στον τρύγο, στον πόλεμο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Καραβασίλη για το Δήμο Αλεξανδρούπολης…

Διαβάστε επίσης: Δημ. Καραβασίλης: Αυξημένη Κοινωνική πολιτική και από την τοπική αυτοδιοίκηση για τους ένστολους του Έβρου

Ο Συνταγματάρχης Παρισίδης, ο Καραβασίλης, οι ”χακί” ψήφοι και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

ΕΒΡΟΣ: Θετικά σχόλια για το Συνταγματάρχη Παρισίδη. ΝΑΙ και από στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας