13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ''Χακί'' δημοσιογραφικό πρόσωπο της χρονιάς ο Δντης Ενημέρωσης ΥΠΕΘΑ Μάνος Πιτσιδιανάκης

”Χακί” δημοσιογραφικό πρόσωπο της χρονιάς ο Δντης Ενημέρωσης ΥΠΕΘΑ Μάνος Πιτσιδιανάκης

(Φωτό αρχείου)

Του Ηλία Προύφα

Ως ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν το 2020, το οποίο πριν λίγες ημέρες μας αποχαιρέτησε, αναδείχθηκε ανάμεσα σε Δημοσιογράφους, ο Διευθυντής Ενημέρωσης ΥΠΕΘΑ, Δημοσιογράφος Μάνος Πιτσιδιανάκης.

Έγκριτος Δημοσιογράφος, άριστος επαγγελματίας αναβάθμισε τη διεύθυνση ενημέρωσης στον ύψιστο κατά τη ”χακί” ορολογία, επιχειρησιακό βαθμό.

Η συνεργασία του τόσο με διαπιστευμένους συντάκτες, όσο και με δημοσιογράφους της επαρχίας που καλύπτουν κατά καιρούς στρατιωτικό ρεπορτάζ άριστη. Είναι κάτι που μας μεταφέρουν στις δημοσιογραφικές συζητήσεις μας.

Ποτέ η πόρτα του γραφείου του δεν είναι κλειστή. Ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία της ίντριγκας και ποτέ δεν κατηγόρησε κανέναν. Πάντα ανοιχτόκαρδος και με χαμόγελο, βοηθάει δημοσιογραφικά τους πάντες.

Έμπιστος συνεργάτης του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Διευθυντή του Γραφείου Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Θανάση Βάλαρη, έχει διαχειριστεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις δύο μεγάλες κρίσεις με την τουρκία (του Μαρτίου στον Έβρο και τις επιφυλακές του καλοκαιριού), κερδίζοντας όπως έχουμε ξαναγράψει σε όλα τα σημεία την τουρκική ”μονταζιέρα”.

Η Διεύθυνση Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ, έχοντας στο τιμόνι τον Μάνο Πιτσιδιανάκη, χωρίς διακρίσεις σε κανένα, κάτι που αποδεικνύεται, δουλεύει πολύ καλά.

Θα μεταφέρω αυτό που λέει συνεχώς με νόημα, πολιτικός υπάλληλος στο Πεντάγωνο, του οποίου τα μάτια έχουν δει πάρα πολλά και τα αυτιά έχουν ακούσει πολλά περισσότερα. ”Τέτοιο Διευθυντή δε θα ξαναδεί η Δνση Ενημέρωσης…”