13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΘα λυθεί το Θέμα της Μεταφοράς Στρατιωτικού Προσωπικού-Ασφάλειας Κινήσεων ;

Θα λυθεί το Θέμα της Μεταφοράς Στρατιωτικού Προσωπικού-Ασφάλειας Κινήσεων ;

Στην Βουλή η επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου από τον Βουλευτή Άρτας ΚΙΝ.ΑΛΛ. κ. Γκόκα Χρήστο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

 8 Ιανουαρίου 2021

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο ΘΕΜΑ: «Μεταφορά Στρατιωτικού Προσωπικού»

Κύριε Υπουργέ, Σας καταθέτω τη με αρ. πρωτ.: 4/2021/6-1-21 επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με τη προμήθεια νέων λεωφορείων για την περιοχή της Ηπείρου και των Στρατιωτικών Μονάδων της. Στην επιστολή τους επισημαίνουν την ανάγκη για ανανέωση των υπαρχόντων λεωφορείων με νέα, καθώς τα χρησιμοποιούν καθημερινά για τη μεταφορά του προσωπικού, επίσης αρκετές φορές έχουν να πραγματοποιήσουν μετακινήσεις που φτάνουν μέχρι τη Ξάνθη και την Αθήνα, ενώ ήδη βρίσκονται στην κυκλοφορία πάνω από 25 έτη. Παρακαλείσθε να λάβετε υπόψη τα αναφερόμενα στη συνημμένη επιστολή και να με ενημερώσετε σχετικά με τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ:

Συγχαρητήρια για την απόκτηση νέων μεταφορικών μέσων.Γιατί πρέπει άμεσα να έρθουν στην παραμεθόριο.(Επιστολή Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου)

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή    που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την επιστολή μας  δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ -10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ