13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΥπουργικό χειροκρότημα για τα στελέχη των ΕΔ

Υπουργικό χειροκρότημα για τα στελέχη των ΕΔ

Του Ηλία Προύφα

Ένα θερμό χειροκρότημα εισπράττουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που επιχειρούν σε διάφορες περιοχές της χώρας, απέναντι στο πύρινο μέτωπο, το οποίο ακόμη και αυτές τις ώρες αναζωπυρώνεται σε διάφορα σημεία.

Φορείς και κάτοικοι των πληγεισών περιοχών, σε Εύβοια, Αττική, Πελοπόννησο, Χαλκιδική και όπου αλλού επιχειρεί το ”χακί”, χειροκροτούν, αγκαλιάζοντας τα στελέχη και τους οπλίτες, που δίνουν μάχη για να σώσουν τις περιουσίες τους. Αυτό μας μεταφέρουν οι ίδιοι και δεν είναι υπερβολή.

Μπορεί τον πρώτο ρόλο να τον έχει η πυροσβεστική υπηρεσία, όμως και η συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων, ήταν και είναι καταλυτική.

Παρά τα όσα μπορεί να ακούστηκαν, τα οποία διαψεύστηκαν, ο συντονισμός από πλευράς ΓΕΕΘΑ με τα 3 Γενικά Επιτελεία (ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ) ήταν άριστος κάτι που αναγνωρίζεται από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου…

Οι πολίτες μαζί με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, χειροκροτούν τα στελέχη και τους οπλίτες, αναγνωρίζοντας το έργο τους.

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος που έχει αποδείξει ότι μόνο αγνώμων δεν είναι απέναντι στα στελέχη, είμαστε σίγουροι ότι δε θα περιοριστεί μόνο στο χειροκρότημα…

Τα καλύτερα έρχονται…