13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στο ΝΝΑ;

Υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στο ΝΝΑ;

ΠΡΟΣ : Αρ. πρωτ. 1465 Πίνακας Αποδεκτών Αθήνα, 08 Οκτωβρίου 2020

ΚΟΙΝ :

ΘΕΜΑ : Κρούσμα Covid 19 στο ΝΝΑ

Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

Με το παρόν έγγραφό μας, σας μεταφέρουμε την έντονη ανησυχία των υπηρετούντων στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ) στελεχών για τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, μετά από κρούσμα που φέρεται να εμφανίστηκε το Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2020 από επισκεπτήριο σε ηλικιωμένους ασθενείς στην ορθοπεδική κλινική 4Α, όπως μας ενημέρωσαν τα ίδια τα στελέχη – μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ.Τ.Α.), εξ αιτίας του γεγονότος του οποίου έκλεισε η πτέρυγα αυτή.

Περαιτέρω μας ενημέρωσαν ότι, ίσως εξαιτίας του ως άνω γεγονότος, η πτέρυγα 5Β, που είχε διατεθεί για τον covid-19, επεκτάθηκε και σε ένα τμήμα της πτέρυγας 5Ν, με παραβάν.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως αφ΄ ενός ενημερώσετε την Ομοσπονδία μας για το εάν τα ως άνω είναι βάσιμα και αφ΄ ετέρου εάν πράγματι είναι βάσιμα ενημερώσετε τα στελέχη του ΠΝ για την κατάσταση του ΝΝΑ και τις προφυλάξεις που οφείλουν να λάβουν τόσο ο Υπηρεσία όσο και τα ίδια.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Οι κ.κ. βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων, προς τις/τους οποίες/ους κοινοποιείται το παρόν έγγραφό μας, παρακαλούνται για την ανάδειξη και ενίσχυση του θέματος, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800Ο Γεν. Γραμματέας Κατσανεβάκης Ιωάννης Επισμηναγός (ΥΑΔ) 6983503514

Πίνακας Αποδεκτών

Πίνακας για ενέργεια

Α/ΓΕΝ

Πίνακας για πληροφορία

ΥΕΘΑ, ΥΦΕΘΑ

Βουλευτές της ΒτΕ

Α/ΓΕΕΘΑ

ΠΟΕΣ

Περιφερειακές ενώσεις – μέλη μας (για την ενημέρωση των μελών τους)

Περιφερειακές ενώσεις στρατιωτικών (για την ενημέρωση των μελών τους)

Στρατιωτικοί συντάκτες Σας αποστέλλουμε το συνημμένο έγγραφό μας και παρακαλούμε για τη δημοσίευσή του.