13.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος: ''Γίνεται προσπάθεια να λάβουν οικονομικό βοήθημα οι μαχητές του...

ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος: ”Γίνεται προσπάθεια να λάβουν οικονομικό βοήθημα οι μαχητές του Έβρου και των Νησιών”

Του Ηλία Προύφα

Όχι μόνο δεν ξέχασε τους μαχητές του Έβρου και των Νησιών, αλλά ήταν και αυτός που πρότεινε να λάβουν οικονομικό βοήθημα εν όψη του Πάσχα.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει στο kranosgr.com, o ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, είχε κάνει θετική εισήγηση και δικαιώθηκε, σχετικά με τη χορήγηση Δώρου Πάσχα, στα στελέχη του υγειονομικού των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, οι οποίοι όπως και οι συνάδελφοί τους, των Δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων, δίνουν καθημερινά τη ”μάχη” στο μέτωπο του Κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kranosgr, όσον αφορά το Υπουργείο Άμυνας, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει, μαζί με το υγειονομικό προσωπικό του δημόσιου τομέα, να λάβουν το δώρο του Πάσχα και οι Στρατιωτικοί Γιατροί, Νοσηλευτές καθώς και όλοι, όσοι άλλοι εμπλέκονται.

Μάλιστα είχε προχωρήσει και ένα βήμα παραπάνω κάνοντας θετική εισήγηση έτσι ώστε να δοθούν χρήματα και στους μαχητές της πρώτης γραμμής του Έβρου και των Νησιών, που βγήκαν νικητές απέναντι σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες, οι οποίοι με τις πλάτες της Τουρκίας, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εισβάλουν στη χώρα μας, παραβιάζοντας τα Ελληνικά – Ευρωπαϊκά σύνορα.

Πρόκειται για μία θετική ενέργεια, για όλους εκείνους που πασχίζουν καθημερινά για το πολύτιμο αγαθό της υγείας και της ασφάλειας των συνόρων, από έναν άνθρωπο όπως ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πολλάκις έχει αποδείξει, ότι τιμά τα στελέχη του στην πράξη!

Να σημειώσουμε ότι οι πληροφορίες του kranosgr και για τους μαχητές των συνόρων, επιβεβαιώθηκαν από τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, όταν λίγες μέρες αργότερα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ανέφερε πως μελετάται η οικονομική ενίσχυση των στελεχών στις ΕΔ, κάτι που έχει τεθεί στον Πρωθυπουργό.

Μακάρι τα οικονομικά να το επιτρέψουν και να έχουμε και δεύτερο ευχάριστο για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Υπουργού: