13.3 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΤΩΡΑ - Ενημέρωση ΕΜΘ - ΕΠΟΠ στη Θεσσαλονίκη από την ΠΟΜΕΝΣ -...

ΤΩΡΑ – Ενημέρωση ΕΜΘ – ΕΠΟΠ στη Θεσσαλονίκη από την ΠΟΜΕΝΣ – ΕΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας

Του Ηλία Προύφα

Μία ημερίδα που τα έχει όλα από πλευράς ενημέρωσης, για τα στελέχη, βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη.

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της ΠΟΜΕΝΣ, πραγματοποιείται στο Δημοτικό Θέατρο, ”Ναύαρχος Βότσης’ στην Καλαμαριά, ημερίδα ενημέρωσης για τα στελέχη της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης.

Διακεκριμένα στελέχη, όπως οι Πρόεδροι της ΠΟΜΕΝΣ, της ΕΣΠΕΗΠ και της ΕΣΠΕΑΜΘ, Δημήτρης Ρώτας, Γιώργος Θεοδώρου και Νίκος Παναγιωτίδης, ο Τομεάρχης ΕΜΘ της ΠΟΜΕΝΣ, Γιάννης Σπαράγγης και ο Αν. Γραμματέας Θεμάτων ΕΠΟΠ, Σπύρος Κυριακόπουλος, ενημερώνουν διεξοδικά τα δεκάδες στελέχη, που εν μέσω θέρους, παρευρίσκονται στην ενημερωτική εκδήλωση.

Το παρόν στην ημερίδα, η οποία ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τον αποθανόντα Ανθυπασπιστή του 424, δίνουν οι Πρόεδροι της ΕΣΠΕ Θεσσαλίας, Χρήστος Καρανάσιος, ΕΣΠΕ Κιλκίς, Νίκος Ζησόπουλος και της ΕΣΠΕ Λάρισας, Πέτρος Μούστος.

Το στοίχημα που έβαλε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΜ, Βασίλης Γιαχουντής και τα μέλη της ΕΣΠΕΚΜ, όπως σχολίασαν οι ίδιοι οι παρευρισκόμενοι πέτυχε.

Τα στελέχη της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης και όλης της Κεντρικής Μακεδονίας, αξίζει και πρέπει να στηρίξουν την ΕΣΠΕΚΜ.