13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΤο 424 ΓΣΝΕ σε ''πηγαδάκια'' Στρατιωτικών Συντακτών

Το 424 ΓΣΝΕ σε ”πηγαδάκια” Στρατιωτικών Συντακτών

Του Ηλία Προύφα

Η προχθεσινή ετήσια συνάντηση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, με τους διαπιστευμένους στρατιωτικούς συντάκτες, που διοργάνωσε άριστα ο Διευθυντής Ενημέρωσης ΥΠΕΘΑ, Χάρης Λαζαρόπουλος, έβγαλε, όπως έγκαιρα δημοσίευσε το kranosgr.com, πολλές ειδήσεις.

Ειδήσεις για το νομοσχέδιο υπεθα, τα μισθολογικά, τους εξοπλισμούς και τις επικείμενες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, για τις οποίες ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση του kranosgr.com, είπε ότι θα γίνουν κανονικά το Γενάρη.

Πολλές ειδήσεις βγήκαν επίσης και…πολλά συζητήθηκαν στα καθιερωμένα ”πηγαδάκια”, μετά την ενημέρωση του Υπουργού.

Ένα από τα θέματα μάλιστα που συζητήθηκαν ήταν ο ρόλος των ΕΔ και η σχέση του με την πολιτική προστασία, η ”πράσινη” ανάπτυξη και οι ενεργειακές επιπτώσεις σε όλη την Ευρώπη, από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μέσα στην όλη ”πράσινη” συζήτηση την τιμητική του είχε το 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, το οποίο αναβαθμίστηκε ενεργειακά και αποτελεί πρότυπο, ως ένα από τα νοσοκομεία, όχι μόνο των ΕΔ, αλλά ολόκληρης της χώρας.

Το παρακάτω βίντεο για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης, που παρουσιάστηκε προχθές από τον Διευθυντή του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο Γεώργιο Γκούβα, στον ΥΦΕΘΑ Νίκο Χαρδαλιά, τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τσιτσικώστα και στο Διοικητή του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, Αντιστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου, για το τεράστιο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης και καταγράψαμε στο kranosgr.com, είναι εντυπωσιακό.