13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΤο Εκκλησιαστικό ''Λίφτινγκ'' του Γ.Γ ΥΠΕΘΑ Αντ. Οικονόμου στο Γ'ΣΣ

Το Εκκλησιαστικό ”Λίφτινγκ” του Γ.Γ ΥΠΕΘΑ Αντ. Οικονόμου στο Γ’ΣΣ

Του Ηλία Προύφα

”Εγώ θα σας εξασφαλίσω τα χρήματα, αλλά εσείς θα πρέπει να έχετε έτοιμη την εκκλησία για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης και του Αγίου Δημητρίου”.

Η παραπάνω φράση όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, ειπώθηκε από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Οικονόμου προς το Διοικητή του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, Αντιστράτηγο Αναστάσιο Σπανό και το Στρατιωτικό Ιερέα του σχηματισμού, Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Καραγιάννη, σχετικά με εξωτερική ανακαίνιση του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης του Γ’ΣΣ.

Η δέσμευση του Γενικού Γραμματέα έγινε για μία ακόμη φορά πράξη, τα χρήματα βρέθηκαν και ο Διοικητής Μηχανικού του Γ’ΣΣ, Ταξίαρχος Χαράλαμπος Ακρίβος, με τη Διμοιρία κατασκευών του σχηματισμού έκαναν πραγματικά ”θαύματα”.

Αυτή τη στιγμή στη συμπρωτεύουσα χάρη στις ενέργειες του Γενικού Γραμματέα Αντώνη Οικονόμου, υπάρχει ένας πραγματικά καλαίσθητος στρατιωτικός ιερός ναός, ο οποίος θα τιμήσει αύριο μεγαλοπρεπώς από τον Διευθυντή Θρησκευτικό του Γ’ΣΣ, π. Ιωάννη Καραγιάννη, τον Άγιο Δημήτριο και την απελευθέρωση της πόλης.