13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠλήρως αναβαθμισμένο το Εμβολιαστικό Κέντρο στη ΔΕΘ ξεκινά εμβολιασμούς με pfizer....

Πλήρως αναβαθμισμένο το Εμβολιαστικό Κέντρο στη ΔΕΘ ξεκινά εμβολιασμούς με pfizer. Εντολή Στρατηγού Φλώρου για συνδρομή των ΕΔ υπέρ του κοινωνικού συνόλου

Του Ηλία Προύφα

Πλήρως αναβαθμισμένο το Εμβολιαστικό Κέντρο των ΕΔ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ξεκινά από σήμερα και εμβολιασμούς με pfizer.

Με την αμέριστη στήριξη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και της Διοίκησης του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, το εμβολιαστικό κέντρο των Ενόπλων Δυνάμεων της ΔΕΘ, αποκτά νέα δυναμική αφού από σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, θα πραγματοποιεί και την τρίτη αναμνηστική δόση του εμβολίου pfizer κάτι που μέχρι σήμερα δε γινόταν.

Εξειδικευμένο προσωπικό έχει ήδη στελεχώσει το εμβολιαστικό κέντρο, στο οποίο εκτός από την τρίτη δόση του pfizer, θα προσέρχονται για τις δύο δόσεις του εμβολίου moderna και φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ενόψει του χειμώνα και ενός νέου κύματος πανδημίας, όπως προειδοποιούν οι επιστήμονες, οι Ένοπλες Δυνάμεις με την εντολή και τις κατευθύνσεις του ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, βρίσκονται και πάλι στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής κρίσης.