13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΤα συγχαρητήρια του Αρχηγού ΓΕΣ στα στελέχη της 98 ΑΔΤΕ

Τα συγχαρητήρια του Αρχηγού ΓΕΣ στα στελέχη της 98 ΑΔΤΕ

Του Ηλία Προύφα

Σε μονάδες και φυλάκια της 98 ΑΔΤΕ στη Λέσβο, πραγματοποιεί περιοδεία από το πρωί ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χ. Λαλούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, μετά τη συνάντηση με τη Διοίκηση του σχηματισμού ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Λαλούσης, συνεχάρη τους άνδρες και τις γυναίκες της ΑΔΤΕ, που βγήκαν νικητές στη διπλή μάχη της φύλαξης των συνόρων κατά τη διάρκεια της επιφυλακής καθώς και στην επιτυχή αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης τόσο πριν αλλά κυρίως μετά την καταστροφή του προσφυγικού καταυλισμού της Μόριας και τη δημιουργία του οικισμού Καρά τεπέ, κάτι που έβγαλε τη χώρα ασπροπρόσωπη στη διεθνή κοινή γνώμη.

Από τους Διοικητή, Υποδιοικητή και Επιτελάρχη του σχηματισμού, μέχρι και τον τελευταίο στρατιώτη, όλοι υπερέβαλαν εαυτούς, αναδεικνύοντας το σχηματισμό ως ένα από τους πιο κορυφαίους, στην περιοχή της ΑΣΔΕΝ.

Σήμερα ήταν η ημέρα της αναγνώρισης από τον Αρχηγό και από κοντά, αφού όλο αυτό το διάστημα και ο ίδιος παρακολουθούσε την εξέλιξη, ενημερωνόταν καθημερινά και συντόνιζε με τη Διοίκηση το έργο της ΑΔΤΕ.

Να σημειώσουμε ότι πριν δύο ημέρες ο Αρχηγός ΓΕΣ, είχε επισκεφθεί την 1η ΤΑΞΑΣ και τα στρατιωτικά εργοστάσια 304 και 307 ΠΕΒ, στην περιοχή της Μαγνησίας.