13.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟΣυνελήφθησαν Τούρκοι πράκτορες στον Πόρο - Παρακολουθούσαν με drone στρατιωτικές εγκαταστάσεις του...

Συνελήφθησαν Τούρκοι πράκτορες στον Πόρο – Παρακολουθούσαν με drone στρατιωτικές εγκαταστάσεις του ΠΝ

Στη σύλληψη δύο Τούρκων πρακτόρων οι οποίοι με drone επιτηρούσαν θέσεις στρατιωτικού ενδιαφέροντος στον Πόρο, προχώρησε η αστυνομία.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες από την Τουρκία είχαν θεαθεί σε εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο, το περασμένο Σάββατο. Η καταγγελία έφθασε στις αστυνομικές αρχές 3-4 ώρες μετά το περιστατικό.

Οι δύο ύποπτοι, αρχικά έφυγαν από το νησί. Εκδόθηκαν αναζητήσεις, με τους αστυνομικούς να τους εντοπίζουν στη Μονεμβασιά και να τους συλλαμβάνουν.

Οι δύο άνδρες φέρονται να επιτηρούσαν με drone τις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ η υπόθεση πρόκειται να διερευνηθεί από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κλιμάκιο της οποίας βρέθηκε στη Μονεμβασιά.

Έχουν κατασχεθεί Drones, κινητά τηλέφωνα και άλλα ψηφιακά πειστήρια. Αναμένεται να διερευνηθεί το υλικό της καταγραφής προκειμένου να αξιολογηθεί η σοβαρότητα της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: https://www.thetoc.gr