13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣυναγερμός ΤΩΡΑ: Έκλεισε η Εγνατία Οδός, γιατί διακινητής λαθρομεταναστών κινείται επικίνδυνα ανάποδα...

Συναγερμός ΤΩΡΑ: Έκλεισε η Εγνατία Οδός, γιατί διακινητής λαθρομεταναστών κινείται επικίνδυνα ανάποδα προς Αλεξανδρούπολη

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στoν Έβρο και έκλεισε η Εγνατία Οδός και στα δύο ρεύματα από την Αλεξανδρούπολη έως την Κομοτηνή, αφού διακινητής λαθρομεταναστών κινείται ανάποδα στο ρεύμα προς Κομοτηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η Αστυνομία έκλεισε την Εγνατία από το ύψος του Αρδανίου έως τις Σάπες και τους κόμβους όλους, αφού Ι.Χ. με λαθρομετανάστες μπήκε από τον κόμβο των Σαπών ανάποδα στο ρεύμα προς Κομοτηνή και φυσικά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τροχαίου με όσους κατευθύνονται από Αλεξανδρούπολη προς Ροδόπη.

Δεν έχει άλλωστε περάσει πολύς καιρός από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε την ζωή σε έναν 46χρονο πατέρα δύο παιδιών από την Αλεξανδρούπολη, όταν Ι.Χ που μετέφερε λαθρομετανάστες, έπεσε πάνω του ενώ κινούνταν στο κανονικό ρεύμα από Κομοτηνή προς Αλεξανδρούπολη και σκοτώθηκαν και πέντε λαθρομετανάστες.

Προκειμένου να προλάβουν λοιπόν τα χειρότερα, η Τροχαία και η Αστυνομία γενικά, έκλεισε την Εγνατία Οδό διακόπτοντας την κυκλοφορία, μέχρι να γίνουν οι συλλήψεις διακινητή και λαθρομεταναστών.

ΠΗΓΗ: https://www.evros-news.gr/