13.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣυνάντηση του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ με τον Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου 

Συνάντηση του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ με τον Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου 

Παναγιώτης Σκαπέτης

Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου, στο γραφείο του υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου Κωνσταντίνος Σινάνης τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου, συνοδευόμενο από τον Διοικητή της 88 ΣΔΙ, Ταξίαρχο κ. Αλέξανδρο Κουφόπουλο και τον Διοικητή της ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου, Ταγματάρχη κ. Νικόλαο Ματαλλιωτάκη. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Εφημέριος του νησιού Πατήρ Ιωάννης Γκέκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το νησί και πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε στον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ την ανάγκη της μεταφοράς της ΔΑΝ στην φυσική του έδρα, την τοποθέτηση του οπλίτη Ιατρού στο Π.Π.Ι Αγίου Ευστρατίου και εκδήλωσε πάγιο αίτημα τόσο των κτηνοτρόφων όσο και των λοιπών κατοίκων για την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών επιλογής αναδόχου για το έργο που αφορά την συντήρηση του δρόμου προς το φυλάκιο.

Τέλος ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Σινάνης επισήμανε πόσο σημαντική είναι η συνεργασία μεταξύ Δήμου και της Στρατιωτικής Διοίκησης σε μια μικρή κοινωνία όπως ο Άγιος Ευστράτιος.

Ο στρατηγός από την πλευρά της ΑΣΔΕΝ αλλά και του ΓΕΣ τόνισε ότι υπάρχει συνεργατική διάθεση και τόσο εκείνος προσωπικά όσο και όλες οι υπηρεσίες του, θα είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε.

ΠΗΓΗ: https://www.limnosfm100.gr