13.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣυνάντηση ΠΟΜΕΝΣ με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

Συνάντηση ΠΟΜΕΝΣ με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Δημήτριο Ρώτα, τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Λάμπρου, τον Γραμματέα Οργανωτικού Ηλία Κολλύρη, τον Αναπληρωτή Γραμ. Οργανωτικού και μέλος του ΔΣ του EUROMIL Γεώργιο Ζγαρδανά και την Γραμματέα Ισότητας Φύλων Κατερίνα Κιουρτσίδου, είχε την τιμή να πραγματοποιήσει θεσμική συνάντηση με τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα θέματα που αναδείχθηκαν, πέραν των όσων απασχολούν όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των θεσμών προέλευσης, ήταν τα κάτωθι:

  • Η λειτουργία του νοσοκομείου 251 ΓΝΑ.
  • Το θέμα καταβολής του επιδόματος EUROCONTROL στους συναδέλφους μας ειδικότητας ΕΕΚ.
  • Την δίκαιη αποζημίωση των μετεωρολόγων που εκτελούν υπηρεσία τους καλοκαιρινούς μήνες, σε περιοχές υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος και δεν υπάρχουν μονάδες των ΕΔ.
  • Τα θέματα στέγασης προσωπικού
  • Τα προβλήματα μοριοδότησης που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες ειδικότητες προσωπικού.
  • Οι απολύσεις προσωπικού για λόγους υγείας.
  • Τα θέματα έμφυλης ισότητας και η πραγματοποίηση ημερίδων ενημέρωσης

Ο κ. Αρχηγός εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του, στο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, τονίζοντας ότι προτεραιότητα όλων μας, οφείλει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η επίλυση των προβλημάτων των στελεχών και των οικογενειών τους.

Κλείνοντας, η αντιπροσωπεία της ΠΟΜΕΝΣ, ευχαρίστησε ως όφειλε τον κ. Αρχηγό για την ειλικρινή διάθεση του για περαιτέρω συνεργασία, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για το καλό όλων των συναδέλφων μας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος ΡώταςΑσμχος (ΥΔΚ)Γεώργιος ΚυριακάκηςΑνχης (ΕΜ)