13.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘΡΗΣΚΕΙΑΜε τη συμμετοχή στελεχών του ΣΞ ο εορτασμός της Παναγίας Ακρωτηριανής Σεριφιώτισσας...

Με τη συμμετοχή στελεχών του ΣΞ ο εορτασμός της Παναγίας Ακρωτηριανής Σεριφιώτισσας Θεραπεύτριας

Του Ηλία Προύφα

Με τη συμμετοχή αρκετών στελεχών του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιήθηκε και φέτος στη νήσο Σέριφο, η εορταστική εκκλησιαστική πανήγυρη, προς τιμήν της Παναγίας Ακρωτηριανής Σερφιώτισσας Θεραπεύτριας.

Ανάμεσα στους πιστούς και η Ανθυπασπιστής της Αεροπορίας Στρατού, Βασιλική Πλεξίδα, η οποία είχε διασωθεί από την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου Χιούι, στο Σαραντάπορο Ελασσόνας το 2017.

Όπως έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η ίδια:

Την Τρίτη στις 13 Φεβρουαρίου 2024 μας αξίωσε ο Θεός να εορτάσουμε την λαμπρή Πανήγυρη της Παναγίας μας Ακρωτηριανής Σερφιώτισας Θεραπεύτριας στην Σέριφο. 

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση καθώς παρευρέθησαν στον Μέγα Εσπερινό και ανήμερα της εορτής πολλοί συνάδελφοι από τον Στρατό ξηράς, η Λιμενάρχης της Σερίφου και εκπρόσωποι του λιμενικού, πλήθος κόσμου από πολλά μέρη της Ελλάδος και Σερφιώτες που τίμησαν την Παναγία μας σε μια πραγματικά λαμπρή εορτή που θύμιζε Πάσχα!!

Εύχομαι ολόψυχα η Χάρις της Παναγίας μας Ακρωτηριανής Σερφιώτισας Θεραπεύτριας να μας σκεπάζει και να μας καθοδηγεί, να μας προστατεύει από ορατούς και αοράτους εχθρούς, να μας ενδυναμώνει ώστε να μπορέσουμε να αντισταθούμε στις δύσκολες συνθήκες της εποχή μας που δοκιμάζονται οι αξίες και τα πιστεύω μας και να μας δίνει το έλεος Της!!

Βασιλική Πλεξίδα