13.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΣυνάντηση μετά 33 χρόνια Διοικητή της 80 ΜΕΘ με στρατιώτες του

Συνάντηση μετά 33 χρόνια Διοικητή της 80 ΜΕΘ με στρατιώτες του

Μία αναπάντεχη συνάντηση, βράδυ Σάββατου 2 Σεπτεμβρίου 2023. Μία συνάντηση, μετά από 33 χρόνια, γεμάτη αναμνήσεις από τη στρατιωτική θητεία.

Η συνάντηση αυτή έγινε στη γαμήλια δεξίωση για τους γάμους του Νικήτα Μίχα από το Βαθύ Καλύμνου και της Αγάπης Μουσελλή, κόρη του Επάρχου Μανώλη Μουσελλή. Με την ευκαιρία να ευχηθούμε στους νεόνυμφους, να ζήσουν μια ζωή γεμάτη αγάπη, ευτυχία, ευημερία και καλούς απογόνους.

Πιό συγκεκριμένα ο Διοικητής της 80 ΜΕΘ (Κως-Μονάδα αντιαεροπορικών και κατευθυνόμενων συστημάτων) την περίοδο 1990-1992, Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού Γεώργιος Δρόσος, συναντήθηκε με ένα έφεδρο Αξιωματικό και 4 στρατιώτες του, που υπηρετούσαν τη στρατιωτική τους θητεία στην εν λόγω Μονάδα, την περίοδο εκείνη.

Πρόκειται για το δόκιμο έφεδρο Αξιωματικό Θανάση Κουλκουβίνη από την Καλαμπάκα. Μετά την απόλυση του επέστρεψε στην Κάλυμνο, όπου διαμένει μόνιμα, υπηρετώντας αρχικά στη ΔΟΥ Καλύμνου και στη συνέχεια στο Τελωνείο. Για τον Ηλία Πόλου από την Αστυπάλαια, για τον Βασίλη Δήμου από Αθήνα παντρεμένο με Καλυμνιά και τους Μανώλη Μουσελλή και Νικόλα Πελεκάνο.

Με την ευκαιρία της συνάντησης αυτής δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν όλοι μαζί.

Από αριστερά: Μανώλης Μουσελλής, Θανάσης Κουλκουβίνης, Νικόλαος Πελεκάνο, Γιώργος Δρόσος, Ηλίας Πόλου, Βασίλης Δήμου.

Όμορφες στιγμές, που καταδεικνύουν ότι οι γνωριμίες, οι φιλίες και οι σχέσεις που δημιουργούνται στο στρατό κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας, παρά τις δύσκολες συνθήκες, παραμένουν ανεξίτηλες, στενές και δεν ξεχνιούνται όσα χρόνια κι αν περάσουν, ενώ πάντα φέρνουν αναμνήσεις και ιστορίες.

ΠΗΓΗ: https://kalymnos-news.gr