13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣυνάντηση Δημάρχου Πύργου  με το νέο Διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ Συνταγματάρχη Τεχνικού Π....

Συνάντηση Δημάρχου Πύργου  με το νέο Διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ Συνταγματάρχη Τεχνικού Π. Κατσιλίδη

Επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα, στον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της ΣΕΤΤΗΛ, Συνταγματάρχης Τεχνικού Παρασκευάς Κατσιλίδης, λίγες μέρες μετά την επίσημη τελετή παράδοσης-παραλαβής και ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο κ. Αντωνακόπουλος συνεχάρη το νέο Διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο του και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή με τις υπηρεσίες του Δήμου βρίσκεται διαχρονικά στον αγώνα παραμονής του Στρατοπέδου στην πόλη και της περαιτέρω αξιοποίησής του.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Πύργου δήλωσε: «Η ΣΕΤΤΗΛ για μας δεν είναι απλά ένα στρατόπεδο, είναι ένα κόσμημα για την πόλη μας. Διαχρονικά έχει λειτουργήσει ως μια καλή μαρτυρία για τον Πύργο σε όλη την Ελλάδα, με όλους τους μόνιμους και κληρωτούς που έχουν περάσει.

Είναι γνωστή η ιστορία της παλινωδίας αν μένει ή φεύγει η ΣΕΤΤΗΛ. Εμείς είμαστε από την πλευρά του αγώνα να μείνει η ΣΕΤΤΗΛ και το έχουμε αποδείξει διαχρονικά. Στηρίζουμε το Στρατόπεδο με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου όπου χρειαστεί και μας καλέσουν. Και πιστεύω ότι το ίδιο πρέπει να κάνουν όλοι οι φορείς στην περιοχή. Να στηρίζουν δομές και υποδομές που έχουν έναν εθνικό χαρακτήρα και πάντα μας θυμίζουν ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που βρίσκεται στα άκρα της χερσονήσου του Αίμου με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. Είμαστε μια χώρα που πρέπει να έχουμε υψηλό εθνικό φρόνημα, πολίτες υπερήφανους για την ιστορία του τόπου τους, αλλά και έτοιμους ανά πάσα στιγμή να στηρίξουν τη χώρα γεωγραφικά και αξιακά. Ο κ. Κατσιλίδης είναι ένας λαμπρός αξιωματικός του ελληνικού στρατού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του».