13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣυγχαίρουν τον Υποστράτηγο Σαμαρά!

Συγχαίρουν τον Υποστράτηγο Σαμαρά!

Του Ηλία Προύφα

Τον υποδιοικητή του Δ’ΣΣ, υποστράτηγο Αστέριο Σαμαρά, συγχαίρουν μέσα από το kranosgr, Τρικαλινοί γονείς και νεοκαταταγέντες οπλίτες στο ΣΥΠΟ Φερρών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν κατά την προχθεσινή πρώτη ημέρα της κατάταξης στο νότιο Έβρο, ο Υποστράτηγος Σαμαράς, αποχωρώντας από το Στρατόπεδο ”ΒΟΓΙΑΤΖΗ”, της 31 Μ/Κ Ταξιαρχίας Φερών, όπου στεγάζεται ΣΥΠΟ, ζήτησε από τη συνοδεία του να σταματήσει το υπηρεσιακό του όχημα και εξερχόμενος, μετέβη στο σημείο όπου ήταν γονείς και νεαροί οπλίτες, τους οποίους αφού χαιρέτησε ένθερμα, συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους, ενημερώνοντας τους τόσο για τη διαδικασίας της κατάταξης καθώς και για τη στρατιωτική θητεία.

”Τα παιδιά σας θα βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια”, τους διαβεβαίωσε ο Υποστράτηγος Σαμαράς, κάτι που συγκράτησαν οι αγχωμένοι γονείς και κυρίως οι νεοκατατασσόμενοι οπλίτες.

Πράγματι τα ΣΥΠΟ του Έβρου, τόσο της 16ης Μεραρχίας στο Λαγό Διδυμοτείχου, όσο και της 12ης στις Φέρες, θεωρούνται από τα καλύτερα και πιο αναβαθμισμένα του Ελληνικού Στρατού.