13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣτο πλευρό του Θωμά Ντιντιού ο γνωστός Αστυνομικός, Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας Κώστας...

Στο πλευρό του Θωμά Ντιντιού ο γνωστός Αστυνομικός, Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας Κώστας Αργυρόπουλος

Ο συνδικαλισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ένα εγχείρημα που πέρασε από πολλά κύματα και ακόμα και σήμερα προσπαθεί να βρει τον βηματισμό του.

Ανήκοντας και εγώ στην ένστολη οικογένεια της Πατρίδας μας και έχοντας μεγάλη συνδικαλιστική εμπειρία πολλών ετών, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι στην πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα στην Ένωση Στρατιωτικών την ΕΣΠΕΛ, την οποία και παρακολουθώ, έχει γίνει μια πολύ καλή και ποιοτική δουλειά, η οποία αναγνωρίζεται από όλη την τοπική κοινωνία με παρεμβάσεις σε καίρια θέματα συνεργασίας με το Στρατιωτικό προσωπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της συνεχόμενης ανοδικής πορείας της ΕΣΠΕΛ από την ίδρυσή της, ανήκει φυσικά στον φίλο μου και Πρόεδρο της Ένωσης τον Θωμά Ντιντιό, αλλά και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι δίπλα του αυτά τα χρόνια.

Στις ερχόμενες εκλογές της ΕΣΠΕΛ την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, πρέπει όλοι οι Στρατιωτικοί να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον Θωμά Ντιντιό και την ομάδα που έχει συγκροτήσει, για να τους δώσουν τη δύναμη και την ώθηση να συνεχίσουν το αναγνωρισμένο από όλους έργο τους, προς όφελος της βάσης του Στρατεύματος αλλά και των οικογενειών τους.

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία.

Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος- Δημοτικός σύμβουλος Λάρισας – Εκλεγμένος στη Αθλ. Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας