13.3 C
Athens
Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣτελέχη του ΣΞ διακρίθηκαν σε αγώνα υπεραπόστασης της ιστορικής διαδρομής Πλαταιές -...

Στελέχη του ΣΞ διακρίθηκαν σε αγώνα υπεραπόστασης της ιστορικής διαδρομής Πλαταιές – Δελφοί – Πλαταιές

Στις 6 και 7 Μαίου 2022, τρία στελέχη του ΕΣ, συμμετείχαν στους Αγωνες υπεραποστασης που διεξήχθησαν στην ιστορικη Διαδρομη Πλαταιές-Δελφοί-Πλαταιές και μάλιστα με εντυπωσιακές επιδόσεις αφού όλοι τους ανεβήκανε βάθρο.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή το πρωι στις 0700 ο Σχης (ΠΖ) Αναστασιάδης Στέργιος μαζί με τον Επχια ( ΠΖ) Τάσιο Γιώργο σταθήκανε στην εκκίνηση για τον Ευχιδειο Υπεράθλο Πλαταιές – Δελφοί- Πλαταιές απόστασης 215κμ και θετικής υψομετρικής διαφοράς 3800μ και τερμάτισαν ο μεν Αναστασιαδης Στεργιος σε 26 ωρες 13 λεπτα κατακτώντας τη 3η θεση Γενικής κατηγορίας και ο Γιώργος Τάσιος σε χρόνο 23 ωρες 13 λεπτα κατακτώντας τη 1η Θεση Γενικής κατηγορίας στο συγκεκριμένο αγώνα.
Αντίστοιχα στον Ευχίδειο Άθλο απόστασης 107.5κμ και θετικής υψομετρικής διαφοράς 1900μ με σημείο εκκίνησης τους Δελφούς τα μεσάνυκτα της Παρασκευής ο Υπλγος(ΠΖ) Μαρίφογλου Δημοσθένης τερμάτισε 3ος Γενικής κατηγορίας σε χρόνο 10ωρες 32 λεπτα.

Τα παραπάνω στελέχη των Ε.Δ εχουν εκπροσωπήσει τη πατρίδα μας σε Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις Αγώνων Υπεραποστάσεων τα προηγούμενα ετη.