13.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΣημαντική επιστημονική διάκριση για τον Αντιπλοίαρχο (ΥΝ) ΠΝ ε.α Αν. Καθηγητή Π.Θ...

Σημαντική επιστημονική διάκριση για τον Αντιπλοίαρχο (ΥΝ) ΠΝ ε.α Αν. Καθηγητή Π.Θ Παύλο Σαράφη

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΠΣ) «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» (ΔΜΥ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), με τιμή ανακοινώνει ότι ο Συντονιστής της Θεματικής Ενότητας ΔΜΥ 51, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Παύλος Σαράφης, έτυχε μιας σημαντικής ακαδημαϊκής διάκρισης.

Ο κ. Παύλος Σαράφης συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των πιο επιδραστικών επιστημόνων διεθνώς στο επιστημονικό πεδίο «Γενική Ιατρική & Παθολογία/Νοσηλευτική/Κλινική Ιατρική» (subfields of «General & Internal Medicine/Nursing/Clinical Medicine»), συγκεκριμένα στο ανώτερο 2% παγκοσμίως βάσει της βιβλιομετρικής Έρευνας του Πανεπιστημίου του Stanford στις ΗΠΑ (πηγή: https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/4).

Ο Διευθυντής Προγράμματος Σπουδών Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Πέτρος Κωσταγιόλας καθώς και όλοι οι Καθηγητές – Σύμβουλοι του Μεταπτυχιακού μας, συγχαίρουν τον αγαπητό συνάδελφο Αναπλ. Καθηγητή κ. Παύλο Σαράφη για το επίτευγμά του, και του εύχονται πάντα επιτυχίες συνοδευόμενες από υγεία και έμπνευση.

Μέσα από αυτήν την επιστημονική αναγνώριση, αναδεικνύονται τόσο η δυναμική της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΜΠΣ ΔΜΥ, όσο και οι δυνατότητες των επιστημονικών μελών της ξεχωριστά και είναι αυτονόητο πως η κάθε διάκριση των μελών του ΣΕΠ προσθέτει υπεραξία στην εκπαιδευτική δραστηριότητα και λειτουργεί προς όφελος των Φοιτητών / τριών του ΜΠΣ.