13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣε μονάδα της Αλεξανδρούπολης θα παραμείνει μετά τη βασική εκπαίδευση, ο γιος...

Σε μονάδα της Αλεξανδρούπολης θα παραμείνει μετά τη βασική εκπαίδευση, ο γιος του Πρωθυπουργού

Σε μονάδα Πυροβολικού της Αλεξανδρούπολης, θα παραμείνει μετά την ολοκλήρωση της βασικής του εκπαίδευσης στην 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού, στο στρατόπεδο “Βογιατζή” της Καβησού Φερών, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο γιος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που παρουσιάζεται σήμερα εκεί για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, αφού μαζί με τους άλλους νεοσύλλεκτους ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο της εκπαίδευσης τους και ορκιστούν, στη συνέχεια θα πάρει μετάθεση για τη μονάδα που θα συνεχίσει μέχρι να ολοκληρώσει τους 9 μήνες που είναι πλέον η στρατιωτική θητεία στην χώρα μας. Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr βρίσκεται σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης, αλλά ενώ έχει βγει ήδη από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως άλλωστε και όλων των στρατεύσιμων της συγκεκριμένης ΕΣΣΟ, δεν ανακοινώνεται.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι και οι συνάδερφοι του στρατιώτες, αλλά και οι υπαξιωματικοί και αξιωματικοί, θα μπορούν όταν γίνει αυτό να επιβεβαιώσουν ότι ο γιος του Πρωθυπουργού όχι μόνο παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει στον ακριτικό Έβρο, αλλά θα παραμείνει εδώ. Πάντως χθες το βράδυ δεν έφτασε στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης με την μοναδική πτήση, ώστε να παρουσιαστεί σήμερα στην Καβησό Φερών. Ίσως αυτό συμβεί σήμερα το πρωί.

Επίσης, μαθαίνουμε ότι ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης(έχει πάρει το όνομα του αείμνηστου παππού του, πρώην Πρωθυπουργού), δέχεται τις τελευταίες ημέρες πάρα πολλά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από νέους του νομού Έβρου, τα οποία στη συντριπτική πλειοψηφία είναι θετικά για την ενέργεια του να έρθει για να υπηρετήσει στον ακριτικό νομό μας.

ΠΗΓΗ: https://www.evros-news.gr