13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ''Σάρωσε'' ο Παναγιωτόπουλος στην Καβάλα. Ξεπέρασε τις 25.000 ψήφους

”Σάρωσε” ο Παναγιωτόπουλος στην Καβάλα. Ξεπέρασε τις 25.000 ψήφους

Του Ηλία Προύφα

Σαρωτική η νίκη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος επανεξελέγη πρώτος βουλευτής Καβάλας, με ευρεία πλειοψηφία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών μέχρι αυτή την ώρα συγκεντρώνει 25.340 ψήφους, αφήνοντας πίσω του δεύτερο τον Ιωάννη Πασχαλίδη με 10.302 ψήφους και τρίτο το Μακάριο Λαζαρίδη με 6.838 ψήφους.

Πρόκειται για μία μεγάλη προσωπική νίκη του Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος ανταμείφθηκε εκλογικά τόσο για το έργο του ως ΥΠΕΘΑ, καθώς και για τις παρεμβάσεις του υπέρ των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Πριν από λίγο έκανε και την πρώτη επίσημη δήλωση:

Μια νέα ημέρα, πιο λαμπερή και ελπιδοφόρα, ξημέρωσε για την Πατρίδα μας. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επέτυχε μια υπερήφανη νίκη διότι δεν υποσχέθηκε, αλλά επειδή δοκιμάστηκε, άντεξε και τελικά στάθηκε αντάξια της εμπιστοσύνης του λαού.
Αυτό πράξαμε κι εμείς στην αγαπημένη μας Καβάλα. Δεν μιλήσαμε με υποσχέσεις, αλλά με έργα. Δεν κινηθήκαμε στο παρασκήνιο αλλά πάντα στο φως, με απόλυτη διαφάνεια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους συμπατριώτες μου που με στήριξαν και με στηρίζουν, δίνοντάς μου περισσότερη δύναμη να συνεχίσω το έργο μου.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ από σήμερα το πρωί να αγωνιστώ για την αυτοδυναμία της ΝΔ στο δεύτερο γύρο των εκλογών και να συνεχίσω απαρέγκλιτα στη στρατηγική για Ισχυρή Καβάλα και Ισχυρότερη Ελλάδα!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, kai_synexizoume