13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠ.Ο.Ε.Σ. - 200 ευρώ σε κάθε στρατιωτικό με απόφαση δικαστηρίου, μόνο με...

Π.Ο.Ε.Σ. – 200 ευρώ σε κάθε στρατιωτικό με απόφαση δικαστηρίου, μόνο με την Π.Ο.Ε.Σ.

Αγαπητές συναδέλφισσες – Αγαπητοί συνάδελφοι.

Η νίκη που όλες και όλοι σας ήδη έχετε γευθεί έχει ένα μόνο όνομα: Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.).

Τη 14.12.2018 όλες και όλοι σας λάβατε τα αναδρομικά που η Πολιτεία μας χρωστούσε μετά από δύο (2) νικηφόρες αποφάσεις της Π.Ο.Ε.Σ. 

Η νομοθέτηση της νυκτερινής απασχόλησής μας ήδη γνωρίζετε ότι έχει ένα όνομα: Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.). Με βάση αυτή την ιστορική νομοθέτηση κάποιοι το περασμένο διάστημα παραπληροφορούσαν και έβαλαν κακόπιστα κατά της Π.Ο.Ε.Σ. λέγοντας ότι η Π.Ο.Ε.Σ. σας έλεγε να μην διεκδικήσετε τίποτα δικαστικά. Ψέμα στο ψέμα. Παραπλάνηση στην παραπλάνηση. 

Η Π.Ο.Ε.Σ. πάντα σας προέτρεπε και πάντα σας προτρέπει να διασφαλίζετε τα δικαιώματά σας με κάθε νόμιμο μέσο. 

Η απόφαση που σήμερα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας, αφού αφήσαμε τους “καλούς” μας φίλους να βγάλουν ότι παραπλανητικό πίστευαν ότι θα σας προσεγγίσει, αποδεικνύει ότι όσες και όσοι εμπιστεύθηκαν την Π.Ο.Ε.Σ. ήδη έχουν λαμβάνειν την αποζημίωση της νυκτερινής τους απασχόλησης, με διόλου ευκαταφρόνητα ποσά, από τον Ιανουαρίο του 2017. 

Ωστόσο σημαντική νίκη της Π.Ο.Ε.Σ. και μόνο της Π.Ο.Ε.Σ. είναι αυτό που η Π.Ο.Ε.Σ. και μόνο η Π.Ο.Ε.Σ. ζήτησε και δικαστικώς για ακόμη μ΄λια φορά πρωτοποριιακά εξασφάλισε για όλες και όλους προσέφυγαν και προσφεύγουν μέσω της Π.Ο.Ε.Σ.. Διακόσια (200) ευρώ για κάθε μία και κάθε έναν ξεχωριστά. Ναι καλά διαβάσατε. Διιακόσια (200) ευρώ παραπάνω. Σε καλή μεριά λοιπόν και να εμπιστεύεστε την Π.Ο.Ε.Σ. όπως κάνετε πάντα.