13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠ.Ο.Ε.Σ. - Επέκταση μέτρων πρόληψης κατά του κορωνοϊού

Π.Ο.Ε.Σ. – Επέκταση μέτρων πρόληψης κατά του κορωνοϊού

ΘΕΜΑ : Διοικητική Μέριμνα (Μέτρα πρόληψης κατά του COVID-19)

α.Η από 11.3.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Β΄ 55, «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.»)

β. Η από 20.3.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Β΄ 68, «Κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης.»)

1. Σύμφωνα με την παρ.8 του άρθρου 5 της (α) σχετικής, όπως προστέθηκε με την παρ. 4 του άρθρου 38 της (β) όμοιας, η άδεια ειδικού σκοπού ή η εργασία μειούμενη κατά 25% ημερησίως, χωρίς ανάλογη μείωση των αποδοχών, χορηγούνται υπό τις ίδιες προϋποθέσεις στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων και στους γονείς των οποίων τα τέκνα ηλικίας έως τεσσάρων (4) ετών δεν φοιτούν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

2. Ωστόσο, με τα έγγραφα που μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί, δεν έχει προεκταθεί το ως άνω μέτρο και για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

3. Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε όπως επεκτείνετε την άδεια ειδικού σκοπού και στα στελέχη τα τέκνα ηλικίας έως τεσσάρων (4) ετών των οποίων δεν φοιτούν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

ΠΟΕΣ 585/2020 ΜΕΤΡΑ ΤΕΚΝΑ 4 ΕΤΩΝ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Επισυναπτόμενα αρχεία585-2020-ΜΕΤΡΑ-ΤΕΚΝΑ-4-ΕΤΩΝ.pdf