13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΠως το ΠΝ αποκατέστησε τον Γ.Γ ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου

Πως το ΠΝ αποκατέστησε τον Γ.Γ ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου

Του Ηλία Προύφα

Πριν λίγες ημέρες, στην ορκωμοσία της ΣΣΕ, πήγε, είδε και απήλθε… Οι ψίθυροι και τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν, για τη δίκαιη όπως τη χαρακτήριζαν αποχώρηση.

Αναφερόμαστε στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Οικονόμου, ο οποίος όπως συζητιέται στους διαδρόμους του Πενταγώνου και σε ”χακί” πηγαδάκια, έπεσε θύμα της εθιμοτυπίας του Στρατού, η οποία τον τοποθέτησε όχι με τα τιμώμενα πρόσωπα, αλλά σε διαφορετικό σημείο.

Ευγενικός όπως πάντα ο Γενικός Γραμματέας, τίμησε για λίγη ώρα τους νέους Αξιωματικούς και τις οικογένειές τους και αποχώρησε σιωπηρά, όπως και έπρεπε να κάνει.

Πρόκειται για το τρίτο πρόσωπο στην ιεραρχία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σίγουρα εφόσον τα σχόλια έχουν δόση αληθείας, δεν του άξιζε τέτοια αντιμετώπιση, έστω και λανθασμένη, ούτε ως θεσμός άλλα ούτε και ως πρόσωπο που επί σειρά ετών έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει τόσα πολλά στις ΕΔ.

Χθες όπως φαίνεται και στις φωτό που διένειμε το ΓΕΝ, στην αντίστοιχη ορκωμοσία των νέων Αξιωματικών της ΣΝΔ, το ΠΝ αποκατέστησε τον Γενικό Γραμματέα, τον οποίο τοποθέτησε στην κανονική του θέση.