13.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΠερικοπή συντάξεων 2020: Τι ετοιμάζουν οι απόστρατοι VIDEO

Περικοπή συντάξεων 2020: Τι ετοιμάζουν οι απόστρατοι VIDEO

Περικοπή συντάξεων 2020: Τι ετοιμάζουν οι απόστρατοι – Συνέντευξη με τον Παύλο Χρήστου, αντιπρόεδρο της ΕΑΑΑ που προτείνει κινητοποιήσεις

Περικοπή συντάξεων 2020: Τι ετοιμάζουν οι απόστρατοι

Καζάνι που βράζει είναι η κατάσταση στον χώρο των αποστράτων, μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτή προσφυγή του υπουργού Εργασίας για να μην λάβουν αναδρομικά όσοι δεν είχαν κάνει δικαστική προσφυγή.

Ο Παύλος Χρήστου αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, μίλησε στο Armyvoice.gr και δήλωσε ότι θα προτείνει δυναμικές κινητοποιήσεις των Ενώσεων Αποστράτων.

Η αντίστροφη μέτρηση για την περικοπή των αναδρομικών ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, υποστηρίζει ο Παύλος Χρήστου, υπενθυμίζοντας την εμπλοκή της σημερινής Προέδρου της Δημοκρατίας στο θέμα.

«Η μια μνημονιακή κυβέρνηση στρώνει το κόκκινο χαλί για να πατήσει η άλλη», λέει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΕΑΑΑ και υποστηρίζει ότι υπάρχει μια συνέχεια στην κυβερνητική πολιτική εξαθλίωσης των αποστράτων.

Υπενθυμίζει μάλιστα ότι έχουν δικαίωμα να προσφύγουν στο Ελεγκτικό Συνέδριο για να αναιρεθεί η απόφαση.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο αντιπτέραρχος ε.α. Παύλος Χρήστου κάνοντας κλικ ΕΔΩ