13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΟ Στρατηγός Χουδελούδης και το δίευρο της ξαπλώστρας... Από το 2014-15 το...

Ο Στρατηγός Χουδελούδης και το δίευρο της ξαπλώστρας… Από το 2014-15 το μέτρο του ενοικίου

Από το 2014-15 το μέτρο του ενοικίου

Του Ηλία Προύφα

”Το δέντρο που έχει τους καρπούς, όλο πετροβολιέται”, λέει μια λαϊκή παροιμία η οποία ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Διοικητή 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο οποίος δέχεται πυρά με… δίευρα.

Τι ακριβώς λοιπόν έχει συμβεί, στρατιωτικοί συνδικαλιστές της Λάρισας, έθεσαν και πολύ σωστά από μέρους τους, το θέμα της ενοικίασης ξαπλώστρας στο ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα, ζητώντας τη δύσκολη αυτή περίοδο, το μέτρο να αποσυρθεί.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Οι συνδικαλιστές κάνουν τη δουλειά τους και υπερασπίζονται τα συμφέροντα των μελών τους, οι οποίοι ενοχλήθηκαν φέτος, λόγω της οικονομικής κρίσης, από το δίευρο.

Δεκτό και κατανοητό. Αυτό που δε μπορεί να γίνει αποδεκτό, είναι ότι, ορισμένοι ”χακί” (όχι συνδικαλιστές), ορμώμενοι από τη συνδικαλιστική ανακοίνωση για το θέμα, η οποία πολύ σωστά, δεν επιρρίπτει ευθύνες στο Στρατηγό Χουδελούδη, απλά ζητά την απόσυρση του μέτρου, να σχολιάζουν μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι, φέτος επί Διοίκησης του Στρατηγού Χουδελούδη, μπήκε το ενοίκιο στις ξαπλώστρες.

Εντελώς αστεία πράγματα. Τα στελέχη της Λάρισας, γνωρίζουν πολύ καλά, εδώ και πόσα χρόνια ισχύει το μέτρο.

Επειδή λοιπόν έχουμε… εντρυφήσει στο θέμα και για να μη δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, θα μεταφέρουμε αυτούσιο δημοσίευμα του kranosgr, με ημερομηνία 29 Ιουλίου 2019, για τις ξαπλώστρες στο ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα και το ενοίκιο.

Ας αφήσουν το Στρατηγό Χουδελούδη ήσυχο…

Νοικιάζουν και φέτος ξαπλώστρες στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα. Δωρεάν στο ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς (upd)

29 Ιουλίου, 2019 8:43 πμ

Του Ηλία Προύφα
Συνεχίζεται και φέτος το μέτρο της πληρωμής ξαπλώστρας στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, από τους δικαιούχους επισκέπτες, οι οποίοι καλούνται να καταβάλουν ποσό 1,5 ευρώ, προκειμένου να τους δοθούν ξαπλώστρες με ομπρέλα.Το ποσό μπορεί να είναι ευτελές, όμως πλέον υπάρχουν αντιδράσεις από στελέχη, τα οποία ζητούν να ισχύει ότι και στο γειτονικό ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς, όπου φέτος τοποθετήθηκαν 40 επιπλέον ξαπλώστρες για τους επισκέπτες, οι οποίοι δεν πληρώνουν απολύτως τίποτα.

Να τονίσουμε ότι το μέτρο της πληρωμής ξαπλώστρας στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, δεν είναι φετινό και ισχύει τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια.

Όπως είχε ακουστεί τις προηγούμενες χρονιές, το αντίτιμο στις ξαπλώστρες καθιερώθηκε προκειμένου να μην υπάρξει ”εισιτήριο” εισόδου.Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να βγει μία διευκρινιστική  εγκύκλιος από το ΓΕΣ, η οποία να ισχύει για όλα τα ΚΑΑΥ, σχετικά με το τι πρέπει να πληρώνουν οι δικαιούχοι επισκέπτες.


upd 11:39: Σύμφωνα με ενημέρωση στελεχών στο ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς, εφαρμόζεται το μέτρο της εισόδου κάτι που δεν ισχύει στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.
Νομίζουμε ότι είναι απαραίτητη η διευκρινιστική εγκύκλιος του ΓΕΣ!