13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΟ Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕ Ρόδου - Τομεάρχης ΕΠΟΠ - ΠΟΜΕΝΣ Νίκος Αντωνόπουλος...

Ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕ Ρόδου – Τομεάρχης ΕΠΟΠ – ΠΟΜΕΝΣ Νίκος Αντωνόπουλος καταθέτει στεφάνι υπέρ των πεσόντων της παρτίδος

Την 25η Μαρτίου το Έθνος μας γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την μεγάλη ιστορική στιγμή έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, από μίας γενιάς γενναίων Ελλήνων, μίας γενιάς που την χαρακτήριζε η πίστη στην Ορθοδοξία, η αφοσίωση και η αγάπη για την ελευθερία της Πατρίδας.

Η 25η Μαρτίου ήταν σημαντική ημέρα για την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, λόγω και της Εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, μιας μεγάλης εκκλησιαστικής εορτής για να τονωθεί η πίστη και το φρόνημα των Ελλήνων για τον μεγάλο ξεσηκωμό.

Οι Έλληνες μαχητές με την Εθνική ομοψυχία που επέδειξαν σε όλη την διάρκεια της επανάστασης, κατάφεραν να γραφτούν στο βιβλίο των ηρώων της Ελληνικής ιστορίας.

Την ίδια Εθνική ομοψυχία, αγάπη για την Πατρίδα και πίστη στην Ορθοδοξία θα πρέπει να έχουμε όλοι οι Έλληνες, ανά πάσα καιρό και στιγμή, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τους ήρωες μας που έδωσαν την ίδια την ζωή τους για να μπορούμε εμείς σήμερα να ζούμε ελεύθερα.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, παρουσία του Προέδρου Νίκου Αντωνόπουλο, Αν. Γενικού Γραμματέα Λάμπρου Ζαβλάρη και Α΄ Μέλους Στυλιανού Γρίμμη, στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου, καταθέτοντας στεφάνι στο Βωμό της Πατρίδας από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. Νίκο Αντωνόπουλο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

 ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                Ο

         Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

Αντωνόπουλος Νικόλαος               Κεφαλάς Ανέστης

Επχιας (ΠΖ)                                Ανθστης (Ο)

Τηλ: 6971601974                      Τηλ: 6977422225