13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΘεσσαλονίκη: Με λαμπρότητα σε εξέλιξη η παρέλαση μαθητικών και πολιτικών τμημάτων (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Με λαμπρότητα σε εξέλιξη η παρέλαση μαθητικών και πολιτικών τμημάτων (VIDEO)

Με λαμπρότητα και σύμμαχο τον καλό καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη η παρέλαση μαθητικών, στρατιωτικών και πολιτικών τμημάτων για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στη Θεσσαλονίκη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΙΝΑ ΤΟΥΚΟΥΣΜΠΑΛΙΔΟΥ

Η παρέλαση ξεκίνησε στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου με τη φιλαρμονική του δήμου Θεσσαλονίκης και ακολούθησε ο σύλλογος «Παύλος Μελάς». Θεσσαλονικείς όλων των ηλικιών βρίσκονται στο κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσουν την παρέλαση, με τον ανοιξιάτικο καιρό να ευνοεί τους παρευρισκόμενους.

Σημειώνεται πως νωρίτερα τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας καθώς και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού.

Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης ενώ επίσης δίνουν το παρών ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κούβελας, Άννα Ευθυμίου και Κώστας Γκιουλέκας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κατερίνα Νοτοπούλου και Σωκράτης Φάμελλος, ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκος Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Δαυίδ Σαλτιέλ.

Δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη:

ΠΗΓΗ: https://thesstoday.gr