13.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΟ παγκόσμιος πρωταθλητής στη πολιτική, για τη περιφέρεια Αττικής με το Γιάννη...

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στη πολιτική, για τη περιφέρεια Αττικής με το Γιάννη Σγουρό

Μετά από 145 διακρίσεις και δεκαετίες στον αθλητισμό ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος παραμένει στην ενεργό δράση και παράλληλα αποφασίζει να πολιτευτεί για την περιφέρεια Αττικής, δίπλα στον Γιάννη Σγουρό, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για τον δυτικό τομέα Αθηνών.

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975.
Είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας, με καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του, την Σελιάνα Αχαϊας και από την πλευρά την μητέρας του την Μονή της Νάξου.
Από μικρός αγαπούσε τον αθλητισμό και ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία με το άθλημα της ελληνορωμαϊκής πάλης. Στην συνέχεια ακολούθησε το άθλημα της άρσης βαρών με αρκετές επιτυχίες. Στα 16 χρόνια κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ παίδων δημιουργώντας καινούργιο το οποίο και δεν έχει καταρριφθεί έως σήμερα. Στην συνέχεια εντάχθηκε στην εθνική ομάδα εφήβων με επίσης αρκετούς τίτλους και χρυσά μετάλλια, αποκτώντας και το δίπλωμα προπονητού από το ΥΠΠΟΑ.
Ταυτόχρονα με τον αθλητισμό εργάζεται από μικρό παιδί, σε τεχνικά έργα αλλά και στην μικρή τεχνική εταιρία που διαθέτει, ενώ τα μετέπειτα χρόνια και ως φυσιοθεραπευτής.
Η δράση του στα κοινά του αθλητισμού, ξεκίνησε ως πρόεδρος  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας της Χειροπάλης, και τα μετέπειτα χρόνια ως πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας της χειροπάλης έως το 2019.
Την πανεπιστημιακή του μόρφωση έχει καλύψει 1ον το πανεπιστήμιο ΕΑΠ στο πρόγραμμα Ιστορία και Τέχνες στο Ελληνικό πολιτισμό και 2ον το πανεπιστήμιο ΠΑΔΑ στο τμήμα της Φυσιοθεραπείας.
Έχει επίσης δύο μεταπτυχιακούς τίτλους του ΠΑΔΑ σε προγράμματα του ΚΕΔΙΒΙΜ όσο αφορά την θεραπεία με βελονισμό και την θεραπευτική άσκηση CLINICAL PILATES.
Είναι εν ενεργεία αθλητής στην χειροπάλη ενώ έχει στεφθεί 3 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής και αρκετές φορές Πανευρωπαϊκός.
Ως άνθρωπος έχει αστείρευτο πάθος και αγάπη στις Τέχνες, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, θέλοντας να προσφέρει ότι μπορεί περισσότερο στο κοινωνικό σύνολο και τους συνανθρώπους του.

Γιατί με τη παράταξη του Γιάννη Σγουρού;Τα σλόγκαν της παράταξης «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» είναι δύο: «ψήφισε για το τόπο σου, όχι για το κόμμα σου» και «μόνο με έργο» Δυο προτάσεις που ταιριάζουν απόλυτα με τις απόψεις του έλληνα πρωταθλητή. Ο ίδιος σε podcasts που είχε εμφανιστεί πρόσφατα είχε δηλώσει πως γνωρίζει τον Γιάννη Σγουρό, έχει ήθος, τον εμπιστεύεται και επίσης πως είναι από τους λίγους πολιτικούς που όχι μόνο έκαναν έργα αλλά παρέδωσαν τα ταμεία τις περιφέρειας Αττικής με μεγάλο πλεόνασμα!
Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος έχει σαν προτεραιότητα πάντα στη ζωή του την προσφορά, την αλληλεγγύη, την δικαιοσύνη, τον σεβασμό προς όλους κάτι που μας έχει αποδείξει στα τόσα χρόνια πρωταθλητισμού και οι κάτοικοι της δυτικής Αθήνας θα μπορούν να του δώσουν την ευκαιρία να το δείξει εμπράκτως και σαν πολιτικός, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Βρείτε τον στα social media: 
Instagram: 

https://instagram.com/george_charalampopoulos_?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Facebook profile: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100084475377923
Facebook page: