13.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΟ Δρ. Γιώργος Μιχαήλ με τον Νίκο Χαρδαλιά στον Βόρειο Τομέα Αθηνών

Ο Δρ. Γιώργος Μιχαήλ με τον Νίκο Χαρδαλιά στον Βόρειο Τομέα Αθηνών

“Αποκλειστικός Σκοπός μου Περισσότερη Ασφάλεια και Ευημερία για Όλους”

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή για τη διοίκηση και την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας Αττικής. Η αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών στην Περιφέρεια μπορούν και πρέπει να έχουν ως άμεση επιδίωξη τη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στις δυνατότητες της χώρας, καθώς και στις αναπτυξιακές προοπτικές της Αττικής.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με την επιλογή του και το χρίσμα που έδωσε στον Νίκο Χαρδαλιά επεσήμανε ουσιαστικά με δραστικό τρόπο τη συγκεκριμένη ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο ακριβώς, όραμά μου είναι η σύγχρονη διοίκηση της Περιφέρειας και η ολοκλήρωση της ψηφιακής σύγκλισης, καθώς και η ανάπτυξη καινοτόμων έργων και υπηρεσιών για τον πολίτη, όπως η χρήση τεχνητής νοημοσύνης σε όλους τους άξονες και τομείς δράσεις: π.χ. από την Πολιτική Προστασία και την έξυπνη πρόληψη των πυρκαγιών, τη διαχείριση αποβλήτων, την τυποποίηση υπηρεσιών σε όλη την Περιφέρεια Αττικής, την ενεργοποίηση ενιαίας πλατφόρμας για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, μέχρι και την ισοκατανομή των πόρων στους Δήμους ανάλογα με την αποτελεσματικότητα απορρόφησής τους.

Απευθυνόμενος προς τους συμπολίτες μου, τους λέω πως: 

“Είναι τιμή μου να με θεωρήσετε έναν από εσάς. Αυτό είμαι.

Ζητώ τη στήριξή σας στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, με τον έναν σταυρό προτίμησης, για να πάμε την ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ και ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ με το πρόγραμμά μας και για να βρεθώ στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας, όπως έχω κάνει σε όλη την εργασιακή και τη δημόσια δράση μου:

  • με ΓνώσειςΕξειδίκευση και Εμπειρία, με συγκεκριμένα Σχέδια, ανάλογες Ικανότητες και Συνεργασία,
  • Τεχνοκρατικά και με Ενσυναίσθηση και με οδηγό την Αποτελεσματικότητα,
  • με Επίκεντρο τον Πολίτη και με Αγάπη για τον Τόπο!

Αποκλειστικός Σκοπός μου είναι Περισσότερη Ασφάλεια και Ευημερία για Όλους.

Μαζί μπορούμε!”

Γιώργος Χ. ΜΙΧΑΗΛ

Διδάκτωρ Μηχανικός Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου / Ανώτερο Επιστημονικό Στέλεχος Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών

Ο Δρ. Γιώργος Μιχαήλ ως Διδάκτωρ Μηχανικός Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), με MBA τεχνοοικονομικών και διοίκησης και  Μεταπτυχιακό στις μικροκυματικές και ψηφιακές τεχνολογίες και Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ΕΜΠ, διαθέτει ανάμεσα σε πολλά άλλα:

Εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός, στο εσωτερικό και εξωτερικό, στα ψηφιακά και δορυφορικά συστήματα, σε θέσεις ευθύνης, Προϊσταμένου Διευθύνσεων και Τμημάτων, οργανικών μονάδων του Δημοσίου Τομέα, στην παρακολούθηση και παραλαβή έργων ψηφιακής τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών κ.ά. Με πρόταση του Α/ΓΕΕΘΑ έχει τιμηθεί με έπαινο από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για τη σχεδίαση και τον συντονισμό υλοποίησης της εθνικής υποδομής των δορυφορικών επικοινωνιών των ΕΔ στον σταθμό F-11 Αταλάντης, καθώς και του δικτύου επικοινωνιών του εναλλακτικού ΕΘΚΕΠΙΧ.

Είναι Ανώτερο Επιστημονικό Στέλεχος Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) και υπήρξε Εθνικός Αντιπρόσωπος σε επιτροπές Διεθνών Οργανισμών (ΟΗΕ – ΕΕ – ΝΑΤΟ) σε θέματα πολιτικής διαστήματος, επικοινωνιών, γεωπληροφορίας και κυβερνοασφάλειας. 

Είναι Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αν. Αττικής με έδρα την Αγ. Παρασκευή και Πρόεδρος της Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Ανωτάτων Σχολών (ΕΜΔΥΔΑΣ) του Υπουργείου Άμυνας.