13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΟι Ουκρανέζες πήραν το όπλο τους και είναι έτοιμες να τα βάλουν...

Οι Ουκρανέζες πήραν το όπλο τους και είναι έτοιμες να τα βάλουν με τον Πούτιν

Τα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιούν Ουκρανές στρατιωτίνες για να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεό τους με στολές παραλλαγής και όπλα αλλά και πολύ καλή διάθεση.

Σε βίντεο που αναρτώνται κυρίως στο Tik Tok, όμορφες νέες γυναίκες που έχουν ντυθεί στο χακί χορεύουν, τραγουδούν και στέλνουν ένα θετικό μήνυμα σε μια περίοδο σκληρής δοκιμασίας για την Ουκρανία. Η ομάδα φαίνεται να βρίσκεται έξω από στρατώνα στην Ουκρανία.

https://www.tiktok.com/@vi.ka_222/video/7065351265542229253

Τα βίντεο έχουν γίνει viral στα social media. Ένα από αυτά, δείχνει μια ομάδα νεαρών γυναικών να μιμούνται ένα τραγούδι ενώ είναι ντυμένες με στρατιωτικές στολές με την ουκρανική σημαία και στρατιωτικά διακριτικά.

Viral: Ουκρανές καλλονές ντύθηκαν στο χακί και είναι έτοιμες να τα βάλουν με τον Πούτιν [Εικόνες - βίντεο]

Στον ίδιο λογαριασμό του TikTok, η νεαρή γυναίκα μοιράζεται μια σειρά από φωτογραφίες και σύντομα βίντεο της ίδιας και άλλων νεοσύλλεκτων να ποζάρουν και να πραγματοποιούν στρατιωτικές ασκήσεις.

https://www.tiktok.com/@vi.ka_222/video/7067830179812429061

Ο λογαριασμός έχει συγκεντρώσει σχεδόν 35.000 ακόλουθους και σχεδόν 600.000 likes.

Γύναικες Ουκρανία στρατός βαμμένα νύχια

Σφαίρες και γυναικεία φιλαρέσκεια.

Γυναίκες Ουκρανία στρατός στολή

Νεαρή γυναίκα στο καθήκον.

Στον ίδιο λογαριασμό, η νεαρή γυναίκα μοιράζεται μια σειρά από φωτογραφίες και σύντομα βίντεο της ίδιας και άλλων νεοσύλλεκτων να ποζάρουν και να πραγματοποιούν στρατιωτικές ασκήσεις.

Γυναίκες Ουκρανία μπερέδες κοκκινοι

Ο λογαριασμός έχει συγκεντρώσει σχεδόν 35.000 ακόλουθους και σχεδόν 600.000 likes.

Ένας άλλος λογαριασμός περιλαμβάνει κλιπ τριών νεαρών νεοσύλλεκτων στρατιωτών που ποζάρουν μαζί σε ελιγμούς στο δάσος, προσποιούνται ότι δέρνουν η μία την άλλη στον στρατώνα τους και κοιμούνται στα δωμάτια τους.

Ο λογαριασμός, με σχεδόν 5.000 followers και 52.000 likes, γράφει στο βιογραφικό: “Girl with the camouflage heart”, σε σχέση με τη στρατιωτική της θητεία.

ΠΗΓΗ: https://www.thetoc.gr/