13.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΝ. Παναγιωτόπουλος σε ΓΕΣ: ''Δώστε τα ΣΟΑ της Seebrig σε στελέχη της...

Ν. Παναγιωτόπουλος σε ΓΕΣ: ”Δώστε τα ΣΟΑ της Seebrig σε στελέχη της 1ης Στρατιάς

Του Ηλία Προύφα

34 νέα στρατιωτικά οικήματα, θα δοθούν από το τέλος Αυγούστου, σε νεοτοποθετημένα στελέχη του Στρατού Ξηράς, της φρουράς Λάρισας, με εντολή του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, πιστός στο δόγμα ”στηρίζουμε τα στελέχη και τις οικογένειές τους”, ζήτησε από το ΓΕΣ, να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και να είναι έτοιμα προς χρήση τα οικήματα, που σήμερα διαμένουν στελέχη Βαλκανικών χωρών, τα οποία υπηρετούν στην Ταξιαρχία Seebrig, στον Τύρναβο Λάρισας.

Όπως δημοσιεύσαμε στο kranosgr, η Βαλκανική Ταξιαρχία, μετακινείται από την Ελλάδα για το Κουμάνοβο της Βόρειας Μακεδονίας, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, αποδεσμεύοντας 34 περίπου σπίτια.

Πρόκειται για οικήματα δεκαετίας, που βρίσκονται στην οδό Σαρίμβεη και θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα για τους Έλληνες δικαιούχους, Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς της φρουράς Λάρισας.

Ήδη στην 1η Στρατιά, ”τρέχουν” όλες τις διαδικασίες, έτσι ώστε από τα μέσα ή το αργότερο το τέλος Αυγούστου, τα οικήματα όπως ζήτησε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, να δοθούν στα στελέχη.