13.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΝέος Διοικητής της 2ης ΜΑΛ ο Αντισυνταγματάρχης Γεώργιος Στυλιανίδης

Νέος Διοικητής της 2ης ΜΑΛ ο Αντισυνταγματάρχης Γεώργιος Στυλιανίδης

Πραγματοποιήθηκε χθες 10 Αυγούστου σε μία σεμνή και πολύ καλά οργανωμένη τελετή, η αλλαγή Διοίκησης της 2ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών.

Παρουσία του Διοικητή ΔΕΠ, Αντιστράτηγου Δημήτριου Χούπη, του Υποδιευθυντή ΓΕΣ/ΔΕΔ, Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Σπανουδάκη και του Διοικητή της Ταξιαρχίας Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών, Ταξίαρχου Γιώργου Καπράλου, ο Αντισυνταγματάρχης Πεζικού, Γεώργιος Στυλιανίδης, ανέλαβε τα ηνία της Διοίκησης της μονάδας των Αλεξιπτωτιστών.

Ο Αντισυνταγματάρχης Στυλιανίδης είναι απόφοιτος Τάξης 2000 ΣΣΕ, κατέχει δυο μεταπτυχιακούς τίτλους πάνω στις Διεθνείς Σχέσεις καθώς και 3 ξένες Γλώσσες σε επίπεδο Γ1 Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και έχει αποφοιτήσει επιτυχώς σημειώνοντας πολύ καλές θέσεις και βαθμολογίες  από όλα τα σχολεία του βαθμού του.

Έχει υπηρετήσει σε  πολύ σημαντικές θέσεις χτίζοντας ένα εξαίρετο βιογραφικό  με την τελευταία να είναι ο Υπδτης στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΔΙΚΕΕ) στο Φουλεντόρφ της Γερμανίας. 

Είναι παντρεμένος από το 2010 με την στρατιωτικό Παναγιώτα Κωνσταντινίδου και έχουν δύο κόρες, την Δομνίνα 8,5 ετών και την Θέκλα 4,5 ετών.