13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΜόρια μεταθέσεων Αξιωματικών

Μόρια μεταθέσεων Αξιωματικών

Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr

Καλησπέρα σας…
Μέσω της ιστοσελίδας σας ζητώ να κοινοποιηθεί η διαφορετική μεταχείριση της Υπηρεσίας ανάμεσα στους Αξκους όσον αφορά την επιλογή για μετάθεση στην νήσο Κ…
Με βάσει τα περσινά στοιχεία και την δγη αποκλεισμένων αναφορικά με τις μεταθέσεις, διαπιστώθηκε ότι οι Αξκοι προελεύσεως Ανθυπασπιστών διαιρεθήκαν σε κατηγορίας ΑΣΣΥ και λοιπών κατηγοριών με τελική επιλογή τους ευνοούμενους στην ειδικότητα Διοικητικού στην οποία οι υπόλοιποι μη παραγωγικής Σχολής δεν ανήκουν  (παρά το οτι υποχρεώθηκαν και φοίτησαν στο ανάλογο για αυτούς Σχολείο) μετά από καθορισμό της Υπηρεσίας προκειμένου να εισέλθουν στο Σώμα των.Αξκων ..
Έχουμε λοιπόν από πέρυσι, το παράδοξο – και όχι μόνο – γεγονός, Μόνιμοι Αξκοι προερχόμενοι από κοινή κατηγορία (αυτή του Ανθυπασπιστη…), να προτιμούνται με ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ από ομοιοβαθμους τους οι οποίοι αριθμητικά υπερτερούν, αλλά η Υπηρεσία τους αντιμετωπίζει ΑΚΟΜΑ με την ειδικότητα του.. οπλίτη !!!
Ας μας απαντήσει ως προς αυτό λοιπόν η Υπηρεσία για ποιο λόγο να μαζεύουν μόρια όσοι λόγω προελεύσεως ή ειδικότητας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να επιλέγουν….
Ευελπιστώντας ότι φέτος θα δοθεί η δυνατότητα μεταθεσεως σε όσους το δικαιούνται βάσει των κατεχομενων μορίων όπως ρητά καθορίζει το ΦΕΚ 468/18, ζητώ την κοινοποίηση του…
Ευχαριστώ… !!!