13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΜε τις ευχές του ΥΦΕΘΑ και όλων μας...

Με τις ευχές του ΥΦΕΘΑ και όλων μας…

Του Ηλία Προύφα

Με τις ευχές του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο στην Ισπανία, ο ”χακί μποντιμπιλντεράς” , ή αλλιώς ”τεθωρακισμένο θηρίο του Δ’ΣΣ”, Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης.

Γνωστός από τις πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις τους σε αγώνες σωματοδόμησης, αγωνίζεται σήμερα στο Elite Pro World Championships, τον κορυφαίο αγώνα της χρονιάς τoυ επαγγελματικού επιπέδου της IFBB International , που γίνεται παράλληλα με το Arnold Classic Europe στην Ισπανία, Santa Susanna.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να του στείλουν τις ευχές για καλή επιτυχία και μάλιστα δημόσια με ανάρτηση στο facebook, ήταν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Και μια απαραίτητη σημείωση. Ο ΥΦΕΘΑ Αλκ. Στεφανής, στήριζε το Γιώργο Μαργαρίτη, από πολύ παλιά, τότε που ”τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά”.

Όταν ο σημερινός Επίλαρχος Μαργαρίτης, έκανε τα πρώτα του βήματα και πέρασε δύσκολα λόγω…bodybuilding, τότε που ο σημερινός ΥΦΕΘΑ, δεν είχε διακρίσεις, τιμές και δόξες, στήριζε το Γιώργο, όπως κάνει και με όλα τα στελέχη που διακρίνονται σε διάφορους τομείς… Άσχετα αν κάποιοι – κάποιες ενδεχομένως ίσως θελήσουν από αντιζηλία τα ”κεφάλια των στελεχών επί πίνακι”…

Μάλιστα σε μία από τις αθλητικές εκδηλώσεις σωματοδόμησης, ο τότε ΑΓΕΣ και σημερινός ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής, είχε παρακολουθήσει τον αγώνα και μάλιστα βράβευσε το Γιώργο Μαργαρίτη.

Με τις ευχές λοιπόν του ΥΦΕΘΑ Στεφανή και όλων μας, Καλή επιτυχία στο Γιώργο Μαργαρίτη!