13.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΜε μηχανική υποστήριξη ο 31χρονος αστυνομικός - Δίνει μάχη για τη ζωή...

Με μηχανική υποστήριξη ο 31χρονος αστυνομικός – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του 31χρονου αστυνομικού

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος υπαρχιφύλακας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα. Ο 31χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.

Οι γιατροί προχώρησαν χτες στον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του 31χρονου αστυνομικού, λόγω των μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος

Οι γιατροί για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο μιας ευρύτερης σηψαιμίας, τον ακρωτηρίασαν στο πόδι το οποίο είχε τραυματιστεί από την ναυτική φωτοβολίδα.

Ο 31χρονος παραμένει σε φαρμακευτική καταστολή, και οι γιατροί δεν έχουν δώσει ακόμα την εντολή σιγά σιγά να τον ξυπνούν. Θέλουν να περάσει ένα χρονικό διάστημα και αυτό που είναι σημαντικό είναι να δουν κατά πόσο ο εγκέφαλο έχει υποστεί αναστρέψιμες ή μη βλάβες.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν που εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας:

“Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση”.

Είχε συλληφθεί ξανά ο 18χρονος

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το Mega, ο 18χρονος, που ομολόγησε ότι έριξε ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, φέρεται να είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν, όταν ήταν ανήλικος, καθώς συμμετείχε σε επεισόδια με οπαδικά κίνητρα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 18χρονος την αμέσως επόμενη μέρα των επεισοδίων “έσβησε” το e-mail του και στη συνέχεια άλλαξε τον αριθμό του κινητού του.

Ο 18χρονος διηγήθηκε στους αστυνομικούς -σύμφωνα με πληροφορίες- κάθε του κίνηση από την στιγμή που έφτασε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

ΠΗΓΗ: https://www.thetoc.gr