13.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΜεταθέσεις στελεχών 2021: Τι ζήτησε ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος

Μεταθέσεις στελεχών 2021: Τι ζήτησε ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος

Του Ηλία Προύφα

Την έγκαιρη σύγκληση των συμβουλίων μεταθέσεων, ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, από τους Αρχηγούς ΓΕ, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, προκειμένου οι μεταθέσεις να κοινοποιηθούν φέτος στα στελέχη, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μάλιστα τα συμβούλια θα αρχίσουν να συνεδριάζουν άμεσα, μετά την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, όπου και θα έχουν ολοκληρωθεί οι κρίσεις των Ανώτατων Αξιωματικών και στους τρεις κλάδους των ΕΔ.

Είναι μια ξεκάθαρη εντολή του Υπουργού, ο οποίος έχει αποδείξει ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα των στελεχών και κυρίως όσων υπηρετούν σε παραμεθόριες και δυσπρόσιτες περιοχές.

Κάθε χρόνο λοιπόν ακούμε ότι οι μεταθέσεις θα βγουν νωρίς έτσι ώστε να γνωρίζουν τα στελέχη τη φρουρά τοποθέτησής τους, προκειμένου να προχωρήσουν έγκαιρα στον απαραίτητο οικογενειακό προγραμματισμό. Για κάποιους λόγους όμως δημιουργείται καθυστέρηση και υπάρχουν χρονιές που στελέχη ενημερώνονται για τη μετάθεσή τους ακόμη και τον Ιούλιο.

Φέτος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και οι δραστήριοι συνεργάτες του, οι οποίοι θα παρακολουθούν το θέμα στενά και θα ενημερώνουν προσωπικά τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, είναι αποφασισμένοι μετά την επιτυχία του εξοπλιστικού προγράμματος, να καταγράψουν ακόμη μία επιτυχία υπέρ του προσωπικού.

Τα στελέχη που όλα τα χρόνια είναι απογοητευμένα από τις καθυστερήσεις, φέτος περιμένουν…