13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΜεσσηνία: Τραυματισμός 45χρονου υπαξιωματικού σε εργοτάξιο

Μεσσηνία: Τραυματισμός 45χρονου υπαξιωματικού σε εργοτάξιο

Ένας 45χρονος υπαξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων τραυματίστηκε στο κεφάλι το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής πέφτοντας από ύψος, σε εργοτάξιο εταιρείας στην Άνω Μεσσηνία όπου φέρεται να δούλευε προκειμένου να ενισχύει το μηνιαίο εισόδημά του.

Ο τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας κι αφού διασωληνώθηκε, διακομίστηκε στη συνέχεια στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Είναι οικογενειάρχης με παιδιά μικρά σε ηλικία και καταγωγή από την Καλαμάτα, ο οποίος υπηρετεί σε μονάδα στην περιοχή ευθύνης της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της “Ε”, οι άνθρωποι του εργοταξίου κάλεσαν την Αστυνομία όταν τον βρήκαν πεσμένο στο έδαφος και δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες για το πώς κατέληξε στο κενό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 45χρονος εργαζόταν ανεβασμένος σε ένα αναβατόριο κάθετης ανύψωσης, και εκτιμάται πως στην προσπάθεια να βιδώσει ή να ξεβιδώσει μια βίδα έχασε την ισορροπία του.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για το εργατικό ατύχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας, ενώ αναμένεται η έκθεση των επιθεωρητών εργασίας καθώς και να διασαφηνιστεί η σχέση εργασίας του τραυματία στρατιωτικού με την εταιρεία όπου φέρεται ότι εργαζόταν. 

ΠΗΓΗ: https://eleftheriaonline.gr